Alya112 Kızlar oğlum çok gazlı 1.5 aylık. Aptamil kullanıyoruz. Hipp combiotic e geçsem mi gazı azalır mı tadını sever mi sizce ? Hangisi daha iyi içerik olarak kilo alımı olarak ?
OncedenGurme Alya112 ben de aptamil’den hipp’e geçtim. Hipp ile daha çok kilo aldı. Ama kilodan daha önemli şey içeriğinin temiz olması, tok tutması, gaz ve kabızlık yapmaması tabii ki
Ozgeozdemir Alya112 benim de kolik bir bebeğim var aptamil kullanmıştım ilk başta dr tavsiyesiyle bebelac nutrikonfor gold aldık şuan memnunum aptamildeki kadar gaz sorunumuz yok şuan rahatlattı bizi
Eminerd Alya112 biz doğumdan beri hipp kullanıyoruz asla kabızlık gaz sorunu yaşamadık fakat nedense çok çabuk acıkıyor 1,5 saat sonra emziriyorum. Sma daha uygun olduğu için birde sma denicez 🙄
Mommy_Bird Aynur01 evolvia bende aldım birde bunu deneyeyim belki içer diye ama yok asla içiremedim sütüm azaldı ama hiç bi mama içiremiyorum 🤷♀️
Alya112 OncedenGurme tabiki öyle. Aptamil sanırım çok gaz yaptı gazdan uyuyamıyor. Hipp te arsenik var diye okumuştum bir kaç yerde o yüzden kararsızdım baya 🤦🏻♀️ İçeriği hangisi daha iyi bilemiyorum 🤷🏻♀️
OncedenGurme Alya112 görümcem bir arkadaşına inceletmiş. Hipp ve golden goat daha temiz demiş. Onun için ben hipp, görümcem hipp ve golden goat dönüşümlü kullandı
ilknur_aktas_1636 6gunluk bebegım var sma kullanıyorum hıcbırsekılde gaz sorunu yapmıyor ustelık besleyıcılı tavsıye ederım 👍🏻👍🏻
ilknur_aktas_1636 Eminerd valla dogdugundan berı verıorum kesınlıkle kabızlık sorunu yada gaz sorunu yaşamadık
Anneyim48 Golden goat kullanıyorum kilo aldirimi besliyiciligi cok guzel daha once hipp kullanıyordum 1 saatte 1 mama istiyordu bebeğim doyurmuyordu yani simdilik golden goattan cok memnunum tawsiye ederim
Aynur01 arimbalim_248 evolvia kilo aldırmak için kulnilmiyo gaz için genelde tavsiye ediliyor benim kızım kolikti öyle başladım memnun kaldım Kilsou iyi
Artemis0 Alya112 Sma’dan hipp’e geçen biri olarak çok memnunum ben hipp’in performansından. Ancak doktorumuz Aptamil Conformil’in gazlı bebekler için üretilmiş bir mama olduğundan bahsetmişti. Çok gaz problemi varsa conformil de denenebilir.