Prenses-annesi1 Son 1 haftadır yıkadığım çamaşırlar güzel kokmuyor aynı yumuşatıcı aynı deterjanı kullanıyorum makineyle mı alakası var napmam gerekiyor güzel kokmayı bırakın kötü kokuyor sanki
Butterfly Prenses-annesi1 lastik kısımlarını güzelce ıslak bezle temizleyin , bide sirke limon tuzu koyup makineyi çalıştırın
TospikOglusum Prenses-annesi1 tatlım ayda bir sirke ve karbonatlı makineyi yüksek devirde boş calistr temizlensin.makinedendir
Kivicito Prenses-annesi1 benimde dolaba koyunca koku değişiyor yumuşatıcı yerine tarhana gbi kokuyor anlamış değilim
BabyLinda ya aynı sorun bende de var maalesef. Asla kokmuyor ya asla. Ne yaptıysam çare bulamadım Prenses-annesi1
Dilanyavuz07 Son 20 dakika kala su aliyo makina o zman yumuşatıcıyi köy öyle dene benimde öyle oluyodu sonradan düzeldi koku artık guzel
Prenses-annesi1 TospikOglusum kazan temizliği yqpmştım ama herhangi birşey koymadım koyup deneyim bakaym nolcak
Gokcelgin Prenses-annesi1 marc çamaşır makinesi temizleyici kullan canım başka şeyler koyarsan makinandan olursun makina için olan temizleyiciler dururken bana sirke limon tuzu falan koymak saçma geliyor ama yinede sen bilirsin benimde oyleydi marc kullandım düzeldi 3 ayda bir kullanılıyor
ikiprensannesii2 Marc makina temizleyicisi kullanıyorum tertemiz oluyo bide sürekli makina lastiklerini bezle temizleyin kirlenmesin pis olursa da koku yapar