Ozlm123 Kızlar kızım 42 günlük gaz problemi çok çekiyoruz gaz ilaçlarını tok mu vermeliyim emzirdik ten sonra yoksa emzirmeden önce mi
TospikOglusum Ozlm123 yemeklerden sonra bir çay kaşığı çörek otu ye baya cigne .ilaç bile kullanmana gerek kalmaz.dogal en güzel çözüm 👍🤗
Minnossareannesi Ozlm123 Bende aguline şurup kullanıyorum iyi geldi birde kimyon çayı veriyorum bebeğe ikisi de iyi geldi kimyon çayı için doktorumuz bebeğe verme dedi fakat son çare verdim etkisini gördüm.. Kaçıncı günde başladı sizin gaz sancılarınız ?
Emel3003 Ben İbrahim saraçoğlunun çörek otu tarifini yapmıştım gaz için internetten araştırın isterseniz benim için nimet nimet 🥰
Kbrnr Benim kızımda aynı durumdaydı kullanmadığımız damla kalmadın son olarak 2 gündür aguline die bi şurup kullanıyorum gerçekten faydasını gördüm bi araştırın derim
TospikOglusum Ozlm123 evet tabikide arastirabilirsinde canm.ben herşeyde yedim.valla bide kiloda verdiriyor 👍🤗🥰
Ozlm123 Minnossareannesi valla doğduktan 1 hafta sonra başladı doktor gaz ilacı verdi ama tok mu vermeliyim aç mı onu bilmiyorum sormayı da unuttum