A05072020 Kizlar oglumda hırıltı başladı acaba neden gecirmek icin dogal yollarla ne yapabilirim 4 buçuk aylik doktorada sordum basina gelen varsa fikir aliyim
bgmarik A05072020 burnunu açık tutun serum fizyolojik kullanıyorum ben.Bir de odanızda kalorifer peteğine suluk asın.Şimdi mevsim geçişlerinde oluyor hırıltı.Geçmezse tabiki doktora götürün kuzucuğu🌸
hirazls A05072020 şırıngayla 5ml izotonik su çekiyorum ve yıkıyorum burnunu acayip rahatlıyor bunu gün içinde 3_4 kere yapıyorum ve strerimar baby okyanus suyu kullanıyorum inanılmaz rahatladı
Zeynepink A05072020 benim oğlumda 4.5sylık hırıltı başladı doktora götürdüm 2tane burun spreyi ve İlsc verdi
hirazls A05072020 kesinlikle deneyin instagramda cocuk doktoru nursel barut var videolarına bakın yıkama işlemi en güzeli açılmadığında direk yıkayın korkmayın yaparken bebeğiniz büyükse dik tutun yaslayın biyere öyle yapın videosu var yan yatırmak zor oluyor büyüdüğünde :)
Renk Serum fizyolojik + imkanınız varsa soğuk buhar makınası + basucuna karanfil taneleri batırılmıs soğan 👍 Bir de başını yüksekte tutarak yatırmaya çalışın. Başı yukarda olacak şekilde eğim verin.
hirazls A05072020 umarım işe yarar bebeğiniz hem daha güzel beslenir ve daha iyi uyuduğunu görüceksiniz