Chonsan Elektrikli göğüs pompası kullanan kızlar göğüs ucu yaralarınızı çatlaklarınızı ne ile geçirdiniz?
Yarim_Kilo_Kiyma Chonsan Sol göğsüm hiç emmeden yara oldu 😖 Doğumdan önce uvela kremi sürmeye başlamıştım ama hiç faydası olmadı. Şuuanda bir gün emziriyorum yara yine canlanıyor, bir günde sağıyorum. Ama yara tam olarak bir türlü iyileşmedi😐
mariecurie20 Ayvanın çekirdeğini çıkarıp azıcık suda bekletin o jel gibi oluyor onu sürün devamlı. Ben öyle geçirdim
Aysenur-Goktug mariecurie20 bende bu sekilde gecirdim kesinlikle iyi geliyor birde kantoron yagi iyi geliyor krem mrem hic bir ise yaramiyor seksen doksan liraya lansinoh aldim bi ise yaramadi
Yarim_Kilo_Kiyma Aysenur-Goktug Benimde 2 gün önce kantoron yağı geldi aklıma, sizde gerçekten şifa oldu mu
Yarim_Kilo_Kiyma EsraBlkbs Ciddi misiniz? Bildiğimiz yanık kremi olan mı? Her emzirmeden önce yıkadınız dime
Fatma8988 Chonsan lansinoh mumsy natural iki kremde bi işe yaramadı Tahin üstünde biriken yağ biraz işe yaradı kesin çözümü gümüş kapakta buldum..
EsraBlkbs Yarim_Kilo_Kiyma deri merhemi diye yazıyor ya ondan kullandım 😊10 12 kere emziriyorsam 10 12 kere de sildim yıkadım bida sürdüm üstüne de gümüş kapak taktım hemen geçti 5 6 günde😊
Chonsan Lonsinoh madecassol bepanthol hepsini denedim sadece bi an acısını azaltıyor ama geçmiyor :( bebeğim küvezde o yüzden sürekli kendimi sağıyorum 😒
Nazlidk Chonsan lansinoh krem kullandim, ama pek fayda göremedim. Hem pompa hem emzirme ile ugrastigimdan benim çok yaram olmuştu aglaya aglaya emziriyordum. Çok sukur gectiler 15 güne kendine gelmisti göğüslerim arada sizliyor sadece
limonlukarpuzzz Chonsan geceden koy canim sabahina o hale gelir ama o ladar beklemek ostemiyorum dersen annem az bi suda kaynatiyordu yengemlere iliyinca kullaniyorlardi
Nazlidk Chonsan geçer , sık dişini ben pes etmedim sonunda da istedigim gibi oldu emmeye devam etti oglum. Insallah seninde öyle olur 🙏😇