tirtilinannesi Arkadaşlar aranızda bezini bimden alan var mı herhangi bi sorun yaşadınız mı memnunmusunuz
Helenis tirtilinannesi içinde losyon var buram buram kokuyor benim içime hiç sinmedi denedim ama paketi bitiremedim bile molfix soft&pure kullandık biz 5 numaraya kadar malesef 6sı yok o yüzden molfix yeşile geçtik
Eymen_57 tirtilinannesi ben qlyorum jenny welly harikkaaaa kremli bebegim 1 gun olsun pisik olmamş daha .emin olun diger markalardan daha ustte ve daaha uygunn.en pahalisini kulanyordu ablam onermediler bende bim den aldm harikkaaa tek kelime.
eliztossmom Biz 17 aydır kullanıyoruz çok memnunum bu aralar biraz çişini taşırıyor oda bezden değil fazla işiyo 😂 uzun saat değişmezsem taşıyo yoksa taşmazda pişik sorunu yaşamadım hiç bez iyi
tirtilinannesi AhsenMineL o zaman sorun benim oğlumda 2 dir Çişi çıkıyor daha sık kontrol etmeliyim 😄😄
tirtilinannesi Timurcan evet bende kokusuna bayılıyorum ama bikac kere sızdırınca suphe ettim iyi olup olmadigindan demekki benim oğlusum çok çiş yapiyo daha sık kontrol ederim artik 😆
tirtilinannesi AhsenMineL bide herkes önerir sleeppyi ben ilk molfix aldım ama cok pahali 48li paket 56 tl cok fazla
Minik1anne tirtilinannesi çok memnunum canım ilk baby torcu aldım hiç memnun kalmadim koku yapıyordu bimin bezini kullaniyorum şimdi memnunum kızım 3 ay 26 günlük🌸
tirtilinannesi Minik1anne evet bende devam edicem ya hemde fiyat konusu zorluyor diger bezlerde bim en iyisi sanırım
baybmom Ben e bebeğin kendi markası baby me kullanıyorum bir bucuk senedir çok memnunum gerçekten efsane biminki fiyat olarak çokta uygun değil. E bebek ikinci beze indirimde yapıyor baya uygun oluyor