Merhaba 1 saat önce bebeğimin beşiğini düzelticektim.Bebeğimi yatağa koydum bende yanında beşiği düzeltiyordum.Yatakla beşik arasında da ben varım elindeki oyuncağı atmış birden yere düşerken gördüm tam düşüyordu ayağını tutup yavaşlattım mı İnan’ın o şokla hatırlamıyorum ama vurma sesi falan duymadım. Uzunlamasına düştü kafa üstü yani.sanırım ilk elleri yere değdi çünkü oturduğu yerden halıya düşse bile pat diye ses çıkıyor düştüğü yerde halı yoktu parkeydi. birde baza ve beşik arası çok dardı beşiği park beşik sürtünerek düştü bir şey olmuş mudur içim içimi yiyor ağladı ama hemen sustu
Eşim hemen işten çıkıp geldi dr u aradık konuşamadık henüz sizce ne yapalım bekleyelim mi gidip böyle anlatsak tomo çekerler mi yoksa gidin belirti olursa gelin mi derler. Hareketleri normal şu an kafasında şişlik kızarıklık yok uyku saati bile geçti şu an uyuyup uyanmış olması gerekiyordu ben çok evhamlıyım eşim bir şeyi yok o Aralık’tan da sürtünerek düşmüştür kafa üstü düştüğünü sanmıyorum diyor ne yapayım öneride bulunur musunuz 😔😔