zngn39 Amineee biz ilk doğduğunda hipp kullandık o zamanlarda gaz yapmadı şimdi anne sütü ile devam ediyoruz
Kubis Amineee bebeğim 1 aylık mama ve anne sütü bir arada veriyorum bizde gaz yapmadı çok şükür ama ilk denedigim Bebelac Gold ve Aptamil gaz yaptı kusturdu bebeğimi sonra hemen kestim onları.hippten çok memnunum
Melikeyigitemre Amineee hipp ve evoliva kulanabilirsin canımm gaz ve kabız yapmiyor diger mamalar kabız yapmisti bebegimde 😊
Amineee zngn39 o nadir satılıyor herhalde ya bi kac yere baktim ama bulmadim 3 ayligiz anne sutu veriyorum ama doymuyor ek olarak mama vercem bebelec nasil ki bilginiz varmi onun hakkında
Alparslanannesi Amineee hipgaz yapmiyoama hiç doyurucu değil oğlum dört aylık 200 CC rahat içiyor meme+mama seklinde
CaglaErturk Ben bebelac gold kullanıyorum canım memnunum öneririm , benim bebeğimde gaz sorunu yapmadı kilo alımı da ayına göre iyi gidiyor
Alparslanannesi CaglaErturk Bebelac Gold nytriconfor fark nedir yoksa normal Bebelac goldmu kullaniyorsunuz
Zeynar Hipp combiotic kullandik once sonra Humana'ya gectik ikisi de gayet iyi.Humana daha ekonomik.Gaz ve kabiz yapmadı.Internetten aliyorum yalniz piyasada bulmak zor.
zngn39 Merhaba tekrardan ☺️ çook iyi haberlerle geldim bugün sizlere, çocuk kardiyologuna gittik çok iyi dedi doktoru, hem kilo alımı hem bedensel rengi çok güzel dedi eko çekildi masum üfürümmüş tüm bebekler anne karnında 2 delikle doğarmış zaten bunlar olmazsa bebek yaşayamazmış doğumdan sonra kapanırmış bizde biri kapanmış diğeri açıkmış daha ama kapanır dedi doktor çok geçmeden, kapanmasa da çok sorun olmaz dedi