sonsuzmutlulukkk 123747 doktor a götür bide şunu belirtmek isterim bebekler kusarak balgam atıyorlar yemek yedikten emdikden sonra çoğunlukla kusarlar
Eymenncik Benim bebegimde 3 aylik ondada var, serum fizyolojikle burnunu aciyorum surekli baska cozum bulan varsa bende burda bekliyim
123747 Kızlar bugun gıttım doktora fizyolojik serum verdı bana da onla rahatlatıyor um şimdilik ama benım kıde kusuyor
Sumeyyebaglan Balgam olduğunu nasıl anladınız? Tecrübesizimde bu konuda. Benimde bebeğimin burnu tıkalı hırıltı geliyo nefes alınca takılıyo sanki bi şey boğazına gibi ama burundan mı boğazdan mı geliyo o ses anlayamadım. Serum fizyolojik kullanıyorum bende
Annee27 Sumeyyebaglan dun bnm bebegimde oyleydi bogazdan hirilti geliyordu sonra karnini doyurdum gegirip gazini atsin diye kucakta gezdirdigm esnada bi kustu hep balgamli balgamli normalde boyle kusmazdi. Ben gogsune zeytinyagi suruyorum masaj esliginde dr bisi yapmiyor.
Sumeyyebaglan Annee27 ayyy evet benimkide öyle oldu emzirdim gazını çıkarayım dedim baya yüksek bi geğirdi mutlu oldum gazı çıktı diye bi baktım yapışkanlı baya bi fazla kustu😭😭😭
Annee27 Sumeyyebaglan uzulme canim cok iyi olmus eger kusmasaydi cocukcagiz daha kotu olurdu. Kusarak atmistir oda balgami biraz cileli iş ama boyle atmazsada daha kotu olur😊