Sedam Kizlar ateşim yok , ama tat ve koku kaybı yaşıyorum üç gündür , feci derecede halsizim hiç dermanım yok sürekli uykuluyum midem bulanıyo covid ateş olmadan olur mu
ilaysaydam Sedam anlattıklarını bende yaşadım ve covid testi yaptırdık ailece pozitif çıktık bebek dahil. Ama şükür bir sıkıntı olmadan atlattık bebeğimi emzirmeye de devam ettim.
Dykdyk Sedam Evet olur benimde eşiminde hiç ateşimiz olmadı. Eşimin tek şikayeti tat ve koku kaybı oldu. Hemen test yaptırın geçmiş olsun
Sedam Tekrar ne zaman yerine geliyo bu tat ve koku gerçekten çok kötü biseymis ne yediğinden ne ictigimden bişey anlamıyorum
Sedam Test de yaptırmaya korkuyorum çünkü bebeğimi emziriyorum ilaç kullanamam diye , bide sonucun pozitif olduğunu görürsem psikolojik olarak daha kötü olmaktan korkuyorum
Tugce_hckrkmz37 Sedam canm pozitf olabilşrsin bebegini maske ile emZir ellerini hep yıka bnde atlattım ama ilaç vermediler emzirdigim için maske taktım o şekilde bol bol emzirdim sütteki antikorlar bebege geçmesini engelliyor geçsede bebekler 5 güne atlatıyor onlarda etki etmiyor cok fazla . Benm 8. Günümdr geri geldi oda tam anlamıyla deil her sabah aksam sirke içtim bi tatlı kasıgı bol mandalina sarmsak zencefil zerdecal bal yedim ama en iyisi sirke ve boll su
Onayyasmin Sedam canım korkma bende emziriyom ilaç kullanmıyom ama cok agır geçmiyo rabbim dayanma güçünu veriyo
Sedam Tugce_hckrkmz37 bebeğime bişey olur diye sürekli ağlıyorum kafamı toparlayamiyorum eşim ise gitmek zorunda ailem uzakta bakacak kimsemiz yok dua ediyorum bı an önce geçsin diye daha beter geçirenlere Allah yardım etsin diyorum çünkü moral olarak daha zor bunyeden ziyade
Sedam Onayyasmin inşallah canım insallah bebeğime geçer diye çok korkuyorum aslında o da bı gece ateşlendi ertesi güne geçti ben dişe yormustum ama şimdi bende böyle olunca acaba o da mı atlattı diyorum
Tugce_hckrkmz37 Sedam canm ilk morelini yüksek tut korkma allahın izniyle bebege bişe olmaz bol bol emzir bebegini maske ve eldivenle cok fazla kucgaına almamaya calıs bnde tek baktım mecbur
Onayyasmin Sedam korkma morelin cok yüksek tut biz anayız kendimizi değil onlar için savaşmalıyız bu illetle evde maske eldiven tak allahın izniyle yavrularımızı melekler korur ama dediğim gibi morel cok önemli gerçekten
Onayyasmin Sana morel vereyim mi ben dün fenalaştım ambulans çağırdım ilaç kullanmıyom nasıl atlatcaz dedim. Bana dediler ki bebeğim olması cok büyük şans ilaçların belki sana yan etki yapcak dedi ilaçsız atlatan birsürü kisi var dedi sen bebeğine odaklan ve bitki çayı tüket bol bol dedi
gvnkbr Sizin pozitif olma ihtimaliniz çok yüksek ve esinizde bı nevi enfekte işe gitmemeli başkalarının günahını almayın test yaptırın evinizde karantinada kalın