Sinemes Ececem Mamadusbaby yenidoğan aparatı ile 2. Haftasından beri taşıyorum bebeğimi. Kızım çok güzel uyuyordu içinde, şuan 3 aylığız yenidoğan aparatı pek istemiyor artık diğer ay aparatsız kullanabiliriz inşallah😌
incognito Ayseksii bacaklarının dizden dize desteklenmesi ve karşıdan bakıldığında M şeklinde olması. Sevgiler
Eesay Busraata 4 buçuk aylıkken aldım o günden beri kullanıyorum. Ama daha erken alsaydım 3 aylıktan itibaren kullanırdım. Daha küçüğüne ben de korkarım😂
Gulcanyvz acimavi bende aldım canım ama daha kızım ufak kullanamadık yenidoğan aparatını almadım kızım 2ay 24 günlük 3 ayı dolunca başlıcam ama kumaşını çok beğendim yumuşacık inş kızımda sever
acimavi Gulcanyvz inşallah benim kızım da sever, ilk doğduğu zaman sling aldım sevmedi pek kullanamadım o yüzden kanguru konusunda da çok endişeliyim, çok araştırıp eggbaby aldım, umarım yine pişman etmez beni bebişim😂
Sinemes Gulcanyvz Yenidoğan apartıyla birlikte 3 ay kullanılabiliyor diye biliyorum. 4. Aydan itibaren desteksiz taşıyabilirsiniz.
Gulcanyvz acimavi ay inş bakalım 😬benim kızım şimdiden kucakta gezdir istiyor etrafa bakayım diyor öyle gezdiriyorum kolum ağrımaya başladı 4.ayına girsinde kullanalım istiyorum
TugbaNil Ececem solomombaby kanguru aldım, çok olumlu yorumlar vardı. yenidoğan aparatı ile yolladılar. kizim 3bucuk aylik oldu, su an 1 kez dahi kullanmadım, yürüyüşe cikariz diye hayal kuruyorum. Merak da ediyorum aslinda😁