Gulsen96 Kizlar belki yeri degil ama bi soru sorucam.esim 4 aydir asiri cok terliyor.soguk havada bile terliyor.hemde cok zayifladi.belki bir bilen olur bana yardim etsin.doktora gitdi ilac yazdi ama yine ayni
Balkizlarim Gulsen96 altta yatan hastalik vardır eşinizde hormonlardan kaynaklı olabilir geçmiş olsun 🙏
denizsn Gulsen96 kesinlikle lenf bezlerine baktırın tiroid baktırın babam da da aynı sıkıntı oldu aşırı terleme halsizlik ani zayıflama lenf bezlerinde sıkıntı vardı çok şükür 2 aylık ilaç tedavisi ile iyileşti çok geçmiş olsun 🙏
Gulsen96 Nurcan03 tamam canim mutlaka yaptiricaz.kendine soylemiyorum ama bu kadarda terleme hic normal deyil
Gulsen96 denizsn evet canim lenf bezi sismisti.ama tedavi yazmadilar onun icin.banada garip geldi ilacsiz gecermi lenf bezi
Mirayse Gulsen96 canım mutlaka kan tahlillerni yaptırsın seni korkutmak istemem ama özellikle aksam uyurken altet değiştircek kadar terlemek hiç normal değil bunu da doktara söylesin mutlaka kila vermek ve zatıflamak aynı anda gercekten ciddi bir rahatszlın haberni verebilir eşim onkolojide calısıyor ve sürekli herkese bu temkinleri veriyor erken dönem belirtisi olarak.
Gulsen96 Mirayse evet canim hem cok zayifladi hemde terliyor.her gece olmasada terlemesi var.lenf bezlerinde sislik vardi ama doktor ilac yazmamisdi hic iyiye dogru duzelmede olmadi😔
Gulsen96 Mirayse canim nolur benim icin esine sorarmisin.nasil bile biliriz eger bisey varsa Allah korusun.kan tahlilinde cikarmi?
Mirayse Gulsen96 kan tahlilinde cıkar canım doktora söleyin böle böle diye zaten çoğu doktor bilir bu belirtileri tedbir amaçlı önce lökositlere filan bakar sizi yönlendirir.
Bambaminannesi Gulsen96 canım kötü düşünme herkeste ayni olacak diye bisey yok ama benim eşim de aynı olmuştu. Lenf bezi büyümesi,terleme,kilo kaybı yasadi.Zor bir hastalık geçirdik. Insallah hormonal biseydir. Mutlaka detaylı bi kontrole girsin
Gulsen96 Mirayse tamam canim.yarin mutlaka doktora gidicez.ona bir sey olsa ben naparim.Allah korusun Allah ona kotu hastalik gostermesin😔
Bambaminannesi Gulsen96 malesef canım. Umarım eşinin önemsiz sorunu vardır. Kotu düşünüp moralini bozma. Belki basit biseydir
Mirayse Gulsen96 canım bişi yoktur allahın izniyle ama tedbşr almak bizim elimizde pozitif düşünün ama tedbiride bırakmayın cok cok gecmiş olsn