SevgininSezaisi Testimizin sonucu var çıktı süt ve sut ürünlerine, mayaya,fıstığa birde kiraza 🤦♀️ çok canım sıkıldı 😔😔😔😔 kiraz ben bile sevmezken bu çocuğun nasıl alerjisi çıkıyor ya 😔😔😔😔😔
Elifoyku SevgininSezaisi bizimde sut alerjimiz var kakaai kanli ve mukuslu diye herhangi bir test yapmadı 6 ayda tekrar gidicez o zaman test yapilicak nasil yapıyorlar acaba
arzubayram_ SevgininSezaisi bizimde çok gazimiz var die olabilir dedi doktor 10 gun tüketmedim yine var gazi test nasıl yapılıyor yada başka belirti si nedir
Busranisa SevgininSezaisi benımde sonuçlara baktığımda yumurta gözüküyo doktorla öyle maya , kiraz falan öyle seylerin konusu geçmedi testle nasıl cıkıyo tam kan verdik inş bizimde böyle ne varsa çıkar
SevgininSezaisi Busranisa biz kan verdik canım topuktan kan aldılar inşallah bebisinde bisey çıkmaz 🤲
Nisycl Süt alerjisi testi nasıl yapılıyor kaka testi,kan,idrar hepsi gereklimi bugün bebegimin kakasi kanlı ve mukusluydu endişe ediyorum. Cocuk doktorları mi yapıyor alerji testini
Angars Nisycl kan orani ne kadardi bizim bir tane pirinc tanesi kadardi 15 gün süt ve süt urunleri tuketmeyecegim bakalim ne olacak 🙁🙁🙁
MERAL58 SevgininSezaisi anladım canım siz kendiniz mi talep ettiniz yoksa, doktor mu? Bide nerde yaptırdınız!? Canım hakkını helal et cok soru sordum 😉
SevgininSezaisi arzubayram_ kakada mukus kusma ağız çevresinde döküntü o tarz şikayetlerimi vardı canım topuktan kan alinarak bakıldı bizimde
SevgininSezaisi MERAL58 ne demek helal olsun ne istersen sorabilirsin özel doğum yaptığım hastanede ki çocuk doktorumuza gittik çocuktaki gelişen sorunlari anlattık direk süt alerjisi olabilir hemen vakit kaybetmeden test yapalım dedi canım
MERAL58 SevgininSezaisi anlayısın için canım çok teşekkür ederim 😉ne gibi belirtiler vardı canım süt alerjisi olsuna kanat getirdiniz?
SevgininSezaisi MERAL58 canım kusura bakma yeni görüyorum daha 🤦♀️ bizde dudak kenarında sivilcelenme kusma mukuslu kaka sikayetlerimiz vardı canım netten arastirincada aslında kendi tanımı kendim koydum sonrada doktorumla görüştüm kan alalım dedi ondada çıkınca kesinleşti tamamen
Nisycl Angars ince damar gibiydi mukusun. Içinde doktor poposunda çatlak var ondan da olabilir demişti alerji kan testi yaptırdım negatif çıktı ama yinede takipte olacağım emin olamadim
SevgininSezaisi Sehertatar biz şikâyetlerimizi doktorumuza bildirdik o yapalım emin olalım dedi canım istersen 2 hafta diyet yap bakalım durumuna dedi yada istersen test yapalım neye alerjisi olduğunu bil ona gore hareket et dedi bizde test yapalım dedik o şekilde oldu