YeniAnne87 Merhaba arkadaşlar bugün saglık ocağında hemşire bebegımın kafası arkaya dogru buyuk yan yatır dedı. Ben yatırıyorum ama hep geri dönüyor . Bunun için bi çözüm bilen var mı??
Annesininpamuguzeynepelif YeniAnne87 sagı ve solunda bariyeri olan reflü yatakları var,takıp çıkarmalı, küçükken ben hep onda yatırıyordum, sırtında o bariyeri oldugundan dönemiyordu, birde baş kısmı simit şeklinde çukurdu, o da şekli koruyor..
ayperi00 YeniAnne87 kafa şekillendirme yastığı aldım alt değiştirirken ve uyumadığı zamanlarda yatırıyorum düzeldi
Azizeguney YeniAnne87 yan yatır arkasına yastık koy uyanınca diğer tarafa yatır bu sefer arkasına yastık koy. ben bebekken öyle yaptım top gibi yuvarlak oldu kafası😍😍
YeniAnne87 ayperi00 benimki 6 aylık durmuyo maalesef uykuda koysam 6 aylık cocuga olur mu acaba?sizin dedıgınız
Annesininpamuguzeynepelif YeniAnne87 olabilie bence, ben bundan almıştım, Kafa kısmı kafa şeklini koruyucu yastıklı.. Çok uzun süre kullandım, sığmadığı zamanlarda ayak ucuna sünger eklemiştim, yan yastıklar cırtcırtlı birini çıkarmıştım, ama bu modelin ayak ucundada kaymasın diye bariyer olduğundan sünger eklesenizde bebek çukurda kalabiliyor, bizim bebek başka yatak sevmediğinden, beşiğe sığmayana kadar mecbur kullanmıştık, ayrıyeten kafa şekillendirici yastıklar ve yan yastıklarda satılıyor, ondanda kullanabilirsiniz..
YeniAnne87 Azizeguney 6 aylık kızım koyuyorum ama devamlı dönüyo ve yuz ustu yatmak istıyo . Uyanıyo bu yuzden de reflu yatagı veya yan yatırma yastıgı alsam fayda gorurmuyum acabaa
03maya- Azizeguney ben reflü yatağında süreli yabancı yatırıyorm sizinle gibi pozisyon değişiyorm ama kafası uzunluğu gibi sizinde öyle miydi düzeldi mi 1.5 aylık bebeğim
Azizeguney 03maya- normal doğumda bebeklerin kafaları normal değil uzun çıkıyor kanaldan geçtiği in zamanla düzeliyormuş sağa sola yattığı için fakat benim kızım sezaryen doğdu doğduğunda da fındık kadardı kafası ben öyle uzun olmasın diye sağa sola yatırdım doğduğunda da düzdü yani bi zamandan sonra kafa oturuyor zaten 1 yaşında şuan kendi dönüyo yatarken