Karakiz Birsenvergili emziriyorm ama arada veriyrm uyumadigi zmn sutum yetmiyo geceleri kasikla veriyrm memnunum gazi fazla olmuyo
zeynepasel Birsenvergili bebekten bebeğe değişiyor mama memnuniyeti benum kızım aptamili ve bebelac goldu sevmedi ama sarı kutu olan bebelacı seve seve içiyor 😊
Nekwa Birsenvergili 3 sene olcak bebelacla büyütüttüm yavrumu. Ama 2 nosu felaket kabiz yapmisti 9 aya kdr kullandim sonra market sütüne geçtim. Bim in mamasini da begeniyorlar bilgin olsun
Mltmlrn Bende bebelac gold 1 aldım ama daha başlamadım..cvb veren olursa fikir almak isterim sizin gibi😉
baloglaninannesi Mltmlrn doğdugundan beri ogluma bebelac gold kullanıyorum başka hiç 1 mama denemedim gayet memnunum doktorumuz da onu önermişti zaten. Su An 2bucuk aylık ancak istahsizlik başladı mamadan mi bilmiyorum doktorumuz da kabızlık sorunu yoksa değiştirme dedi
Birsenvergili Karakiz ende arada vermek için denemek istiyorum inşallah iyidir fiyatı da makul baktım araştırdım
Karakiz Birsenvergili aynn fiyati uygun ilk oglumda sutum yoktu aptamil aldik hic memnun kalmadim 4 ay ictik ondan sonra bebelac aldik 7. aya kadar icti buyuk oglum cok memnun kaldim bu oglumdada hastanedeykn aldk 3 gun sutum gelmedi ondn sonra geldi sukur suan 39.gundeyiz arada veriyrm tok tutuyo bide ben geceleri veriyrm gundzde cok nadir
Cbusramrac Oğlum 1 buçuk aylık arada sut yetmediğinde veriyorum bir sorun yaşamadık bizde .. Hem fiyatı uygun Hem de bebeğim mamayı sevdi genelde aksamlari veriyorum
Mihranur Birsenvergili ben kullandim bir sorun yasamadik 2 aylij kizim şimdi kullanmıyorum sonra reddetti sadece emmek istiyor
Esilaa1658 Birsenvergili bizde 3ay bebelac gold 1 kullandık kabızlık cok yapdı 11 gündür hipp organik 1 bebek sütü kullanıyoruz hergun kakasını 1 kere yapıyor
Vesileee Doğduktan sonra 20 gün boyunca hem emzirdim hem bebelec verdim biberonla ama bebelac ı bırakmadan önce son 3 gün mememi tutmamaya başladı ve mama verdikten sonra hep kustu bende hem anne sütü hemde mama zarar veriyormuş bu yüzden bıraktırdım ama kullandığım sürede memnundum
Sinmn Birsenvergili sütüm yetmediği için mama takviye yapıyorum bebeğime.. başta humana kullanıyordum, bulamamaya başladım, sonra aptamil kabız ve gaz sancısı yaptı.. 2 aydır bebelac gold kullanıyorum oğluma..sıkıntı yaşamıyor çok şükür..
Serpil11 Geceleri veriyorum bende önce hero baby ile başladık pek memnun kalmadım sonra sarı kutu bebelac başladık memnunum