milasmommy Arada postlarda bahsediyorum bilen vardır belki kızım 5. Aya girince bir şeyler oldu düzen müzen kalmadı. Gece 12-1 den önce uyumaz ve saat başı kalkar hale geldi. Defalarca kez düzeltmeye çalıştım önce gündüz uykularının saatini değişeyim ki akşam daha vakitlice yatsın dedim bu sefer akşam 8 gibi yatınca muhakkak 9 da kalkar asla geri uyumaz hale geldi uyku arasındaki saatleri düzelteyim dedim 2 gündüz uykusu 1 şekerleme dedim onları zar zor zor bela düzeltir gibi oluyorum ama gece maalesef düzelmiyor yine 12-1 de uyuyor😥 bakım bu gecede 9 başladım uyutmaya 12de tam uyudu ve tam 45 dk sonra uyandı uyuttum şimdi yine kalktı mama verdim emzik verdim yok mamayı içiyor gözler cin gibi gene meme istiyor. Yatsın 1 saat sonra kalkıp gene meme dicek bu böyle sabah 6ya kadar devam eder ne olur yardım edin yok mu bunun bie çaresi düzeni eğitimi evde yapabileceğim bir şey çay demeyin alerjisi var ne ben ne o içemez dedi doktor
Anneyeni milasmommy Allah yardimcin olsun kuzum uykusuzluk zor bir dert bizde 5. Aydan sonra duzenimiz bi bozuldu bozulus o bozulus 7 aylik olduk halaaa gecelere bin kere kalkiyor bazen saatte bir bazen uyuyor bazen yarim saatte bir kalkiyor bu arada 2 dis cikardik onun sancilariydi dedim diste cikti hala duzelen bisey yok sizinkide dis olabilir
Haticemree milasmommy bebegm 9 aylık cekmedgm cileyi çektim son 1 haftada. Masallah uykusu cok guzeldi bazen klasik hep 10 10.30 yatardi bazen 9 hatta sabah da 8.30 10 arasi uyanirdi gece fazla uyanmaz cok iyiydi kafa dinliyodm bende resmen. Ama 1 hafta once grip oldu olmaz olsn ondan snra uykusu bozuldu gripden dolayı geceleri uyumadi 1 2 gun smdi iyilesti ama duzen bozuldu 12 fln yatiyo 😩
milasmommy Anneyeni canım hiç diş belirtimiz yok ama ya bu böyle devam ederse tek bakıyorum mahvoldurum uykusuzluktan
Kbrltn3435 Tükendim tükendim. 8 bucukta yatıyo ams saat bası kalkıyor. 1 de uyandı hala uyutmaya calısıyorum uyumuyo anca aglıyo delircem az kaldı, dinlenemiyorum bir türkü gündüz desen iki uyku 45 dk sadece. Gece böle ne yapcagımı sasırdım ben artık.
milasmommy Kbrltn3435 inan bende tükedim ama bi çaresi olmalı ya. 12 de uyudu 1 de kalktı 2.15 de kalktı 3.35 kalktı şimdi 4.45 gene kalktı mememde uyuyor hanımefendi…
milasmommy Haticemree ya anlıyorum seni öyle daha zor çünkü bizimde 5. AYa kadar çok güzeldi akşam 9-10 arası uyur ertesi sabah 6-7ye kadar kalkmazdı. Emer geri yatardı gerçi güne başlaması 8-9 bulurdu bir anda 5. Aya girdikten sonra sebepsiz değişti ne hastalık ne başka bir şey anlamadım bende
Haticemree milasmommy oluyor öyle ya bzmde 4. Ayda bi bozulmustu allahtan hrmen duzeldi. Smdi de duzelir insallah. Allahtan gece oyle cok kalkmaz 1 defa kalkar mama veririm uyur geri bazn hic kalkmaz . Ins sizinkide duzelir kisa zamnda 🙏 insan kafa dinlemek istiyo gerçekten bi saatten snra
milasmommy Kbrltn3435 😭😭 uyku eğitimi şart ama uzmandan alamam şuan evde kendi başıma uygulamam lazım