aaaa kizlar kizim 3 subatta 6 aylik oluyor.dogumdan itibaren anne sutü almadi.yogun bakimda yatti enfeksiyondan.ve ben bu zamana kadar hep mamasini zor bela agzina sika sika verdim.bu son 1 aydr artik hic yememeye basladi agzina siktgmzdada döküyor.mama ile beslandigimz icin 4 aylik olduktn snra yavas yavas basladik ek gidaya.suan corba yogrt meyve puresi felan veriyorm.daha kahvaltiya baslamadk.onumzdeki hafta doktr randevumz var.sirf bu mama konusunu konsmak icin gdecegiz.size sorum şu;mamasini kesnlikle icmiyor artk brakms zorluyorz.bu arada butun mamalri denedik.hepsine tepkisi ayni.(ama biberona rezene bazen anason katip veriyorm bikerede iciyor).bi ara doktrumz biraz vanilya surubu yada pekmz katn dedi.ozaman hic icmedii.biz mamayi artk vermesek bi sorn olrmu inek sutune baslarsak.(biliyorm 1 yas oncesi alerji riski yuksek)baska carem kalmadi sasirmis durumdaym.gece 11 12 gbi yatiyor.sabah 5 kadar 5 de uyanincada zor bela 2 ölcek verebiliyorm agzina sikarak.ve 8e kadar uyanmiyor.ne yapicagimi sasrmis durumdaym.sizin bebeisler nasil kzlar yaa.varmi bizim gibi olan😣
Berken aaaa çok zorlarsa kaşık mama yapıyorum içinede birkaç kaşık normal mama ekliyorum yediriyorum.
aaaa [bilinmeyen] biberonda cok dgistirdik canim hic almadi.sen hangi biberonu kullaniyirsn.eskiden gece uykuda icerdi simdi zor veriyorz😣
Berken aaaa 5 buçuk aylık mamayla besleniyor ek gıdaya erken geçtik doktorumuzun yönlendirmesiyle çünkü biberonu sadece uykuda alıyor çok zorlanıyorum
aaaa [bilinmeyen] sanirim oyle canm mama sevmiyir.ama anne sutude hic yok.ek gida veriyirz ama mamada almasi sart.ne yapcaz blmiyrm hic.artk tamamen mama yemeyi brakti zorla agzina skiyorz😑
aaaa Berken gelisimi nasil canm kilo boy.uyku duzeni varmi.bzim uyku sifirr gundz hic yatmiyor.mama yemiyir artk cok bunaldm
Berken aaaa gelişimi notmal uyku düseni tam oturttuk bu aralar çok huysuz uyumuyo sürekli ağlıyo atak mı diş mi hasta mı anlamadık