merve_123 Kizlar iki yasina giricek olan oglum surekli bir seyler isteyip beni kaldiriyor ve bazen ben kalkmayinca aglamaya basliyor ama surekli bir seyler istiyor disariya gitmeyi oyuncaklarini sizlerde durumlar nasil
Rzgr merve_123 oturmamizdan rahatsiz oluyorlar cunku. Tw de birsey bakiyordur mesela ben kanapede oturamam kalkip onunla orada dikilmem gerekiyor. Yada oyuncak alacaktir cekmeceden ben gidip cekmeceyi 2 tur karistirmaliyim ki ne istedigine karar versin. Benim oglum 21 aylik olacak.
Ldy merve_123 sadece o mu kızım 22 aylık sürekli ağlıyor ama neye ağlıyor ve sürekli bana bağınlı sn yanımdan ayrılmıyor tuvalete bile beraber gidiyoruz . Acaba diyorum bi sorun mu var sizinkiler bu konu da nasıl
Helenis merve_123 aralıkta 2 olcaz benim kızımda koala gibi hep dibimde peşimden ayrılmıyor istediği şeyler için elimden tutup kaldırma huyu bizde de var bide bu aralar ben kızınca hayır deyince beni ikna etmek için tatlı tatlı suratıma bakmayı keşfetti ajite ediyor kendini çok çakal1😁
merve_123 Rzgr aynisi bizdede var her seyi istiyor anahtar kitaplarini oyuncaklari aliyor oynamiyor bana aldiriyor sonra baska bir sey istiyor
Burcu-41 Benim kızımda 21 aylık aynı durumlar bendede var açıkcası sürekli beni kaldırıp birşeyler isteme sürekli onun dediği olsun olmayınca ağlama krizleri peki sizin cocukların gündüz uykuları nasıl acaba