MihraKus Ecrin171219 kızım emerek uyuyo ve gece 5-6 kez kalkar sabaha kadar ama ilk uyuduğunda 3-4 saat uyuyor içip o 3-4 saat emzirmem diyorum
Nilust MihraKus Alkol almanı asla eleştiremeyiz tabi ki herkesin kendi hayatı. Fakat merak ettiğim alkol aldıktan sonra bebeğinle nasıl ilgileneceksin başın felan döner Allah korusun 🤦♀️
MihraKus Nilust yani şarhoş olup deli divane dolaşmayacağım tabiki canım evde olacağız ve kayınvalidemler falan bir aradayız zaten onlarda olsa ilgilenirler 1-2 kadehtende başım dönmez yani
Cakilkum MihraKus al canım milletene herkes kendine baksın..önce emzir sonra alkolu aldıktan sonra sağ dök sonra tekrar emzir 👍
MihraKus Cakilkum teşekkürler güzel yorumun için canım. Zaten burda direk linçe hazır tayfa var biliyoRum uzun zamandır ama biri bişey desede kötü yorum gözmezden gelecektim . Sadece kaç saat sonra emzirmem gerekir bunu öğrenmek istedim
Srphnm MihraKus tabiri çocuk doktoru ilgilenir ama bir ilaç bile 8 saat emzirmek istemiyor bence emzirmenizin bitmesini bekleyin sonuçta eş sizin ev sizin her daim tekrar alkol kullanabilirsiniz