[silindi] Neden kimse yazmıyor bu kaçıncı postu açışım Birileri birşey desin lütfen 😞 sabah 11 de uyanmıştı kızım hala uyumadı uyumuyor 10 dk uyusa ağlayarak uyanıyor daha 45 günlük miniğim 😞 hiç uyumadı banyo yaptırdım yine uyumuyor
Busuu [silindi] gaz sancisi olablr canm ayaklarni flan karnina cekiyormu birden uyurken igne batar gbi agliyormu kakasi flan mukusluysa gida alerjisi olablir takip et
2kuzu-annesi [silindi] canım ayniyiz bizde 15 gunluguz cozemedim gitti sabah beri sallıyorum toplasan yarim saat uyumustur bu arada gecede hiç uyumadı bu nasıl yeni dogan bebekler uykuya doymaz diye biliyorum artık çıldırmak üzereyim kollarım koptu 0 uyku duruyorum Allahım insallh moral veren biri çıkar sabrım kalmadi
2kuzu-annesi [silindi] yarın sağlık ocağında kilo takip kontrolü bar sorucam oğlum çok gazliydi kolikdi çok ağlardı ama gözleri kapalıydı hep yani sallandığı sürece aglamiyodu ama bunu sallıyorum da uyumuyo anlamadım rabbim sabır ver diye dua ediyorum yardım edicek kimsede yok iki çocuk gece olsun istemiyorum