Esila15 Kızlar 2 ay 2 günlük kızım var .. sezeryan oldum .. ilk zamanlar sutum iyi geldi. Sonra yavaş yavaş azaldı ve artık iki göğsümde toplamda 5ml çıkmıyor.. bestlak denedim sagmayi denedim incir denedim. Hiç biri geri getirmedi.. benim gibi olup sonrasında şutu gelen oldi mu ..
Hsrtgndz Esila15 canım ben çok şey denedim şuan az çok var onu emziriyorum mama vermemeye çalışıyorum galactago kullandım mom’s tea çay aynı anda incir yiyorum hurma çokça yiyorum kayısı yiyorum rezene sürekli içiyorum bidon bidon su içiyorum her emzirmeden sonra
Gizemsimay Esila15 geçen ay benimde gitti canım bişe istemişti yemedim umursamadım meger süt umarmış bol bol rezene çayı içtim hemen canımın isteyipte yemediğimi yedim sıcak duş alıp gögüslerimi iyice ovaladım ve sürekli emzirdim allaha şükür zorlada olsa geldi şimdi bi sıkıntımız yok sıcak suyla ovalamak masaj yapmakta iyi geliyor
DeletedMom2893 Esila15 rezene çayı alıp için süt getiriyor ve hem gaz problemi olmuyor hem rahatlatıyor ayrıca onun yanına burçak kremalı bisküvi ya da saklıköy kremalı bisküvi yiyorum onlar da süt getiriyor ayrıca hergün ılık duş alın suyun altında göğüslerinize masaj yapın süt kanalları gevşeyip açılıyor deneyin.
Deletedmom387 Esila15 bende sezaryen oldum oluk gibi akan sütümü kaynanam 1 günde kesti 🤬 mamaya başladım mecbur az az geliyodu veriyodum dün e bebekte detox diye içecek gördüm 10₺ Dün bu saatlerde içtim ve inanılmaz derecede sütüm arttı kesin deneyin
Esila15 Hsrtgndz benim kızım doğduğu ilk günde doymuyordu doktor kontrolünde mama vermeye başladık.. malesef şu an sadece mama tüketiyor 😞 çok isterdim emzirmeyi 😞
Hsrtgndz Esila15 başta bizde mama verdik çok üzülüyordum çünkü mamayı tekrar kusuyrdu şiddetli bı şekilde sarılık geçirdik oyuzden mecbur verdik cikarsada sonra heryeri herşeyi arastrdim dediklerini yaptım moralimi bozmamaya çalışıyorum hep kendi kendime sütüm yetiyor diyorum böyle böyle emzirmeye devma ediyorum yoksa baştan beri sütüm çok çok azdı doyurmuyordu
edsn1 Esila15 ben de salak hemşirenin senin göğüs ucun yok diyerek bana mama getirmesiyle beni silikon göğüs ucuna mahkum etmesi sonucu bebeğim sadece mamayla besleniyor şu an 51 günlük çok isterdim emzirebilmeyi ve 40.gün fark ettim ki aslında bana emzirme tekniği gösterse emzirebiliyormuşum ,göğüs ucuyla falan alakası yokmuş emebiliyormuş 😢geçen gün bebeğimin kan tahlilinde aşırı derecede kansızlık çıktı ve bunun sebebi anne sütü alamamış olması…😭😭😭😭
EsraBlkbs Çemen otu çok artırıyor diyorlar deneyin isterseniz böyle karışımlı bi çay fitalive markasının var mesela 😊
Esila15 BhrKrmn sinirlenip bırakıyor malesef çünkü gelmiyor . Hatta mama verip denedim yeter ki emsin de çoğalsın sutum diye yine de istemiyor 😞😞
Nefesinannesii Esila15 süt konusu o kadar çok konuşuluyor ki hiç birsey yemeyip oluk oluk sütü olanda var denemediği şey kalmayıp sutü olmayanda bünyeyle alakalı ne yaparsan yap azsa az bence aç bırakma cocugunu mamaya geç bence mama+meme devam et
Nilinannesiii Nefesinannesii 👍bunye+hormon+tikaniklik+vitamin degerleri kesin 4luden kaynakli cogu annenin
cottoncandy Bebek emerse sütünüz otomatikman artacaktır. Maksimum bir haftaya artar, yoğun bir şekilde emzirmeyi deneyin. Eğer biberona alıştıysa ve emmiyorsa, silikon göğüs ucu ile deneyin belki alır.