Kbraunal Burcutuna bende aynı 2buçuk aylık oğlum biraz daha büyüsün tutar memeyi diyordum ama bu gidişle tutmayacak sanırım
Elissaaaaaa Burcutuna sağmaktan sütünüz azalmadı mı ya, benim 40 günlük kızım sütüm bitmek üzere ilk günden beri sağıp veriyorım kesildi kesilecek
Burcutuna Ayazz444 hiç korkma unlu ve şekerli şeyler yeme sadece onlar kilo yapar faydası da yok süte ama istedğin yemeği ye denenmiştir gerçekten anneden geçmiyor gaz çünkü
Melike_elanur Ebrar08 5.850 gr 62 cm . En son 3 aylık kontrol de böyleydi mama + anne sütü alıyoruz. Şuan 3 buçuk aylık olduk . 3.190 dogmustu
Burcutuna ummugulsum artık bebeğimin gaz sorunu pek kalmadı ama arada yine tuttuğunoluyor işte o zaman larda dört damla veriyorum
Aysederen51 Burcutuna bende manuel kullanıyorum babyplusn memnunum ama sağmak çok yorucu sizdemi baştan beri sağıyordunuz
Elifalperen Burcutuna bir göğüsten ne kadar süt çıkıyor acaba ben de mama ve anne sütü veriyorum emzirince doymuyor gibi huysuzlanıyor sağıp deniyorum acaba sütüm yetmiyor mu diye gerçekten az çıkıyor
Sarem80 Aysederen51 surekli sağdiginiz icin yara olmuyormu gogusunuz bizde meme reddi yaşıyoruz mama + anne sutu kullaniyorz gerekirse bnde sağayım bi problem olmuyorsa ve bizde elektrikli pompa var
Burcutuna Aysederen51 evet bende baştan beri sağıyorum mağlesef küvezde 2 gün kalmıştı orda biberona alıştırdılar sonrada beni tutmadı kuzum seni en iyi ben anlarım çok yorucu gerçekten tüm günüm sağmal biberon yıkamakla geçiyor ellerim mahvoluyor 😢