Bfiliz Kızlar merhabalar🙋🏼♀️ Diş en erken kaçıncı ayda cıkar bebegımın agzı cok fazla akıyor ve ellerı sureklı agzında hiç bir fikrim yok ilk bebegım🥺
Mom14 Bfiliz genellikle 3 ayda salya akmaya başlıyor fakat dişle alakalı bi durum değil diye biliyorum benim kızın mesela diş yerleri yer etmiş 6 aylıgız daha cıkmadı cıkması bya zaman alıyomuş
Kavruuukk Bfiliz bende üçüncü ayda demistim kesin erkenden cikarcak disini diye ama 6 ay oldu hala aynı sekilde salyali ve ne bulursa ağzında bekliyoruz bakalım
Sltan45_a Bfiliz beşinci ayda çıkmaya başldı bizim. Salyanın tükürügün çok olması. Şuanda türük bezleri kontrolsüz çalıştıgı için fazla olmuş olabilir canım.
CanselK Bfiliz 4 aylığız bugün kontrole gittik ve doktor ilk müjdemizi verdi 🤷♀️ Bende farketmiştim 1 tanesi çıkmaya hazırlanıyor 1 ay içinde çıkar dedi bakalım
Tiredmomy Bfiliz 3. Aydan itibaren salyalar başlıyor hep elleri ağızda oluyor ama tükürük bezleri çalışmasından kaynaklı dedi doktorumuz bebeğim 6 aylık geçen farkettim alttan iki tane çıkmaya başlamış aşırı derece huysuz ve uyumuyordu sanırım ondanmış🙁
Dunyamsensn2008 Bfiliz 3.Ayda dış cikarani gördüm erken belirti gösterip geçte çıkarabiliyor tabi.Kolaylikla çıkarması dileğiyle 🌸