hirazls Deletedmom4018 sap simplex kullandık bi işe yaramadı bizde biogaia ile birlikte nurse harweys şurubu kullandık tabi bunları değişene kadar bebekte büyümüş oldu ve kendi kendine çıkarmaya başladı eskiisi kadar olmasada azaldı baya ama tek ilacı bence zaman ve sabır :) ve bebişe bol masaj 💕
[silindi] Deletedmom4018 iki çocuğumda da damla kullanmadım kimyon kaynatıp tülbentle süzdüm içirdim bir kaç damla maşaallah sakin geçirdik bebekliklerini
Arinrmznmlk Deletedmom4018 zinco kullanıyorum herkesten o öneriyi aldım işe yarıyor gibi sürekli süt verdikten masajda yapman gerekiyor ama
Asli06 Biogaia iyi sab simplex kullandık sma en iyisi biogaia diye biliyorum bagırsak florasını düzenliyor ama bizde hiç Bi damla işe yaramadı 🤷🤦♀️
Filizderit hirazls ne zöama azalıyor gaz cnm benım oglum 2 ay 6 gunluk oncekısı gıbı sancı olmuyor sankı ama arada
Asli06 Deletedmom4018 maflor hiç duymadım benim oglum da çok gazlı rezene verebilirsin 1 2 çay kaşıgı kaç aylık?
Btlay Deletedmom4018 sab simplex aktardan aldığım tane kimyon ve rezene ve bol bol masajla biz kurtulmuştur.
Ipekbocegimm Relactaz harika bir damla bence soyledikleriniz bizde işe yaramıyordu doktorumuz son olarak bunu verdi rahatlattı 2 aydir kullaniyoruz birakmadik
Deletedmom4018 kuzeymiraa öylemi bu gaz damlasının fiyatı nedir? Ef24 Hiç bilmiyorum canim mestil nedir? Ipekbocegimm bunu duymadım hiç bebeğiniz ne kadar? Btlay masajla olucak iş değil bunu bu 1 haftada öğrendim 😞
Ipekbocegimm Ipekbocegimm Deletedmom4018 79 tl olmuş olması lazım belki zam bile gelmiştir . Eşim alıyor ezcaneden hic fiyat sormadim acikcası ..
Bebegimm42 Asli06 doktor sakın rezene verme demiş burda birine bende şaşırdım vallahi bende veriyordum normalde 25 günlük bebeğim
[silindi] Deletedmom4018 gaz damlalarının içeriğini okursan çoğunda kimyon yağı olduğunu göreceksin canım doğal en azından ☺️
Asli06 Deletedmom4018 rezene verebilirsin sende rezene iç bide yediğin yemeklere kimyon at bol bol çok iyi geliyo
Zeynonunannesiiiii Deletedmom4018 relectaz laktoz intoleransı olan bebekler için kullanılan enzim içeren damla, tahlil yapılmadan doktor önermeden kullanmamanız daha doğru olacaktır