Eytufe Kızlar bebeğim 6aylik eşim bugün ikisini getirmiş ama şuan verilir mi bunlar bilemedim yardımcı olur musunuz 🌺
Htcesylmzz Eytufe oğlum 13 aylık 10 gün önce cennet hurması yedi ve kolları kabardı kızardı doktora gittik bi süre verme dedi ve kremle şurup verdi alerji için. Yinede siz bilirsiniz belki alerji olmayan bebekler vardır ama biz sorun yaşadık.
1prens1prensesannesii Eytufe oğlum 6 aylık ben az az tattırdım alerjisi yok. Azıcık karışımlar katıyorum hurmayı bazen
hilaliii Eytufe cennet hurmasını veriyorum ben hem KABIZ olmuyor çok severek yiyor. Brokoliyi de haşlayıp çatalla ezip sarımsaklı yoğurtla veriyorum
Woody Eytufe brokoli gaz yapar. Cennet hurmasını doktorumuz 7. Ayda verdi. Muhtemelen mevsimi yeni oldugu için şimdi verdi. Tariflerde var çünkü daha önce
Btlay Merhaba brokoli 7.ayından sonra Cennet hurması 8. Ay itibariyle diye biliyorum. Ama bebeğiniz alerjik değilse 6.ayının içinde yavaş yavaş verin bence herşeyi tadsın ki alışşın şimdiden.
Deletedmom418 Btlay bizde ek gıdaya geçicez ama ne verilir ne kadar verilir en ufak bi fikrim yok. Biz yemek yerken ağzını iki metre açıyor valla içim gidiyor. Yanında bişey yiyemez olduk 🤷🏻♀️
Dilanbulut Deletedmom418 bizde ayni durumdayız ve şuan 6 ya girdik ne verecem nasil yapacam hiç bilmiyorum
Btlay 6.ay tadım ayı yoğurt, meyve püreleri, elma armut muz avakado sizin yaptınız lor ve labne tatlı patates balkabağı bunlar çok masum bunlarla başlayabilir siniz mesela.
Balpamuk Eytufe bizim.doktorumuz mevsimi olan herşeyi verebilirsin demişti o.zamanlarda üç gün kuralına göre deneyin sıkıntı yoksa verebilirsiniz.
Deletedmom418 Dilanbulut biz daha 6 girmedik ama dr dediki 5 ay 15 günlükken başlayalım bakalım hiç bi fikrim yok 🙄🤔
Bebiskomm Eytufe oglum altı aylık dort aylıkken verdim doktorum soyledi brokoli püre vermistim hala da yiyor brokoli