Cgdmltr93 Newmothers bende kullanıyorum kesinlikle çok memnunum üstelik o kadar bez denedim hepsi sızıntı yaptı bim bezi gerçekten güzel ve uygun.
Fatmabgoksel Newmothers bende sleepy kullaniyorum geceleri 1 numara buyuk takiyorum, deneyin hic sizdirmayacak :)
Enlimonlusundan Newmothers sızdırma olmasın diye Molfix aldım. Sleepyden fazla sızdırıyor. Resmen her bezinde dışarı veriyor. Tekrar sleepy e döndüm.
Nisan_35 Sleepy natural kullanıyorum hiç sızdırmadı hep bi büyük kullanıyorum ama şu an mesela kilosu 8500 5+ çok iyi oluyor
Mom8 Newmothers 15 aydır evybaby kullanıyorum hiç sızdırma olmadı. Gece uykusundan önce bağladığım bezle sabaha kadar kalıyor ona rağmen sızıntı olmuyor. Fiyatı da sleepy ile aynı bir deneyin bence
Deletedmom5284 KupSekerAnnesi Canım o zaman 3 numaraydı kaç kg hatırlamıyorum kiloya göre almıyorum genelde sıkmaya başladıkça değişiyorum , evet biraz küçüklerdi
2bebelianne__ Newmothers sleppy natural baby me molfıx hepsini denedim memnun kalmadım prima premium care kullanıyorum çok memnunum 😍
hirazls Newmothers prima premium care kullanıyorum akşam 11 de takıyorum bezi sabah 7 8 gibi alıyorum full çişli, bezi hemde 4 aylığız nee bir pişik nede bir sızdırma yaşadım 👍başka bez denemedim ama prima ile başladık memnun olduğum için değişmedim
KupSekerAnnesi hirazls kaç kiloya kaç numara kullanıyosun canım ben bir türlü doğru numarayı tutturamıyorum heralde
hirazls KupSekerAnnesi bebeğim 3, aylıkken 7 kiloydu 3 numara kullanıyordum şuan 4 aylık kaç kilo bilmiyorum 4 numara kulllanıyoruz bi tık büyük ama bi 10 gün sonra tam olur gibi
Prensannesi43 Molfix kullnyrm gayt memnunm hc sorn olmadı dogdugndn beri cok bez degstrdm ama molfixte kaldık bezn numarsı kuckse ondnda olabilr canm
Gokcelgin Newmothers migrosun bezi minies efsane bir bez sleepyden cok ince ne sızdırma yapıyor ne bişey harika bir bez 30 aylık kızımda kulkanıyorum 😊
deryakuralerturk55 KupSekerAnnesi en son dort kiloydu iki numaraya gectim cnm sanki bir kucuk gelmeye basladi gibi hissettim
Newmothers Deletedmom5284 aaa tamam tamam E bebek eşim bu akşam almış 100 tanesini 75 tlye sanırım. Yorumlarını okumuş çok iyiydi yorumları diyor.