Hanifeikranur Babamız sabah işten ne zaman gelirse 11 12 gibi eşim su döker ben yıkarım 3 aylığız . Bizde hiç bebekler akşam yıkanmaz hatta sabah ne kadar erken yapsan o kadar iyi derler ,sabah uykusunu uyurlarmış banyodan sonra
tosbikannesiii Sumeyyebaglan sabahları evim çok güneş alıyo bide eşimin kucağında yıkıyorum başka türlü yıkanmıyor akşam eşim geç geliyo sabah işe gitmeden yıkıyorum
Snmtt Sumeyyebaglan uyku rutini için yatmadan önce yıkıyorum sonra yağlayıp masaj yapıp uyutuyorum ki banyodan sonra uykuya yatacağını anlasın
2bebelianne__ Sumeyyebaglan eşim ne zaman işten gelirse ozaman yıkıyoruz genelde akşam oluyor klimayı açıp odayı ısıtıp odada yıkıyoruz
Mom0911 Sumeyyebaglan akşam yıkıyorum sonra da uykusuna yatırıyorum . Yani uyumadan 1,2 saat önce banyosunu yaptırıyorum . Çok rahat uyuyor
Bebek2020 Sumeyyebaglan normalde önceden eşim işten geldiğinde birlikte yıkardık. Ama bu aralar tek yıkıyorum ki alıştımda. Havalarda soğudu oyüzden bebeğim öğle uykusundan uyandıktan sonra evin içi sıcakken yıkıyorum. Ama yine de banyoya girerken klimayı açıyorum ki yine de oda sıcak olsun bebeğim üşümesin