Deletedmom44 Belinayss ben yeni doğum yaptığımda sütüm gelmiyoken kullandım çok fayda etti bitirene kdr kullandım sonra sütün geliyordu artık bır daha almadım ☺️
Asel8 Belinayss fiyatı nedir acaba bende almak istiyorum süt artırıcı bişeyler bebeğim hiç durmuyor valla Bi lokma yiyemiyorum sütümde fazla olmuyor işe yararsa bende alayım bundan
saripapatyam2 Belinayss ilk içmede değil bir kaç gümde tam gösteriyor ama aksatma düzenli kullan mutlaka..
Buse0 Ben faydası görmedim canım şimdi günde 1 bardak boza içiyorum doktorumuz önerdi sütüm bitti denecek kadar azdı şimdi çok şükür dayanamıyorum uykudan uyandırıp emziriyorum
ayperi00 Buse0 hadi yaaa ilk kez duydum evde kendim yapmayı denicem teşekkür ederim 🙏🏻 ☺️ Kime niyet kime kısmet 🔮
Buse0 omerrmoms ben Bursa’da yaşıyorum burda ömür boza var ünü var bayağı ama marketlerde de bulabiliyorum sorup deneyin derim doktor tavsiyesiyle başladım bende
Buse0 Aaaboglu54 hemen fayda ediyor akşam içip uyuyorum sabah uyandığımda taş gibi olmuş oluyor bi sağ sol akşama kadar emziriyorum dinlenmek için de gece mama veriyorum biraz yine 1 bardak boza içiyorum yatıyorum bozayı severim 2 bardak yapınca çok ağrıtıyor 1 de bırakıyorum ben dene derim hersey denedim bunda çareyi buldum
183834 Bende aldim yarin gelecek insallah faydasını görürüm nasil kullan dediler acaba size ben İnternet sitesinden aldim e bebegin o yüzden tam bilgim yok sadece günlük 1 bardak suya 12 damla onu biliyorum
Belinayss 183834 eczacı yazmış üstüne kuzum eşime aldırdım günde 3 kere 15 damla cidden faydası oluyor maşallah 🌸
Belinayss Asel8 kuzum e bebekten al 59 tl 100 ml bi bak ben eczaneden 50 ml 50 tl ye aldım. Adı resimdeki gibi bi bak istersen 🌸
Mom870 Belinayss ben kullandım hatta yanında bulgur pilavı bol yeşillik soğan ve aşure yedim göğsüm mastit oldu o kadar arttıki.