Aysglkizilcan Hanımlar yasak geldi ya 10-20 saatleri arasında o gün görümcemin düğünü vardı tam 20.00 de başlıyor. Ben dedim ki imkanı yok olmaz bu düğün yasak geldi diye ama sizce ne yapılır. Merak ediyorlar 😂 ssize soruyorum çünkü başka kime sorayım
HonKiPonKiDoNiNo Dugununuz iptal .. Aksam 8 den sabah 10 a kadar sokaga cikma yasagi var, gecmis olsun. Aysglkizilcan
[silindi] Aysglkizilcan nasıl aynı sabah 10 dan aksam sekiz e kadar değilde tam tersi mi olucak yasak?
Aysglkizilcan Balimkizim e yani. Diyorlar erkene alırız neyine alıyorsa 😂 davetiye basmışsın onca kişiyi tek tek arayıp su saatte olacak mı diyecek sanki😃 işime geliyor benim de 🤫 güzel seyler duymak istiyorum su an
ezgerglu Balimkizim ay öyleymiş valla🤦🏼♀️🤯 yeni tedbirler genelgesini okurken beyni yanmayan var mı😂
Aysglkizilcan [silindi] öyle zaten. 8 den sonra çıkmayacaksın sabah 10 a kadar. Saat 10 da-10 dan sonra çıkıp akşam 8 e kadar 8 den sonra çıkamayacaksın. 10 da çıkıyorsun akşam 8 e kadar. 8 den sonra da yasak olunca e haliyle sabaha kadar da evdesin da 😃 sabah 10 olunca saat çık 10 dan önce yasak. Yani böyle karışık bir durum