yuhibu1920 Hanımlar aleykümselam öncelikle 3 ay 24 günlük bebeğim var bu aralar çok zor emziriyorum sürekli memeyi alıp alıp bırakıyor bir yudum içip bırakıyor mizmizlaniyor geri alıyor zar zor emziriyorum sonra bütün emzirdiğim sütü kusuyor 😞
Powermoms yuhibu1920 canim suan kesfetme ayina girdi . Her gordugu ilgisini ceker o yuzden 2 kere ceker 5 dk etrafi izler. Suan 4 ayligiz zarzor emziriyorumm
Crnzrdn yuhibu1920 aynı durumu yaşadığımda emzirmeyi bırakıp kaldırıyorum ilgisini dağıtıyorum tekrar emzirmeyi denediğimde alıyor çok sık tekrarlar ise 10 15 dk mola verip deniyorum şimdilik meme reddimiz olmadı devam ediyoruz
Kuzucum yuhibu1920 gündz az az uyuyor uyanmaya başlayınca meme veriyorum ozaman emiyor yoksa emmiyor birde öyle deneseniz
Mom98 Etrafi kesfettigi icinde bunu yapiyor olabilir vir ara bizdede oyleydi atlsttik ama ses olmayan yerde emzirin etrafta ilgisini ceken biseyler olmasin demisti doktorum
Kusursuzhata yuhibu1920 geçmiş olsun atak haftasındasınız ya memeye düşüyorlar ya da memeyi istemiyorlar ve hep Bi mızmız haldeler ciyak ciyak 😬 20 gün varmış bitmesine
yuhibu1920 Crnzrdn bende öyle yapıyorum çok garip mesela sağı emip emip bırakıyor solu veriyorum hiç içmemiş gibi saldırıyor geri bir iki dakika sonra onu da bırakıp bırakıp tutuyor
AZERbAYCAN Atak haftasında yapıyorlar malesef. Ben niye emmiyorsun diye ağladığımı biliyorum 🤦♀️ bir iki haftaya normale döner merak etmeyin