urazinannesiii Kızlar oğlum 5 gündür büyük tuvaletini yapamıyor kulak çubuğu ile uyardım mamaya zeytinyağı kattım doktor bi kaç gün daha bekleyelim dedi ama bir fitil söyledi o fitil(gliserin) de piyasa da yokmuş ne yapabilirim başka bi önerisi olan var mı
Timurcan urazinannesiii benim oğlumda beşinci gün yapmadı sonra dört gün sonra yaptı normal dediler düzene giriyor dediler acaba kabız mi oldu diyorum cuma günü aşısı var gidince sorucam
busrakilic1 urazinannesiii benim bebeğim de 4 gün yapmadı günkurusu kuru kayısı kaynattım suyundan verdim 4-5 çay kaşığı akşamı yaptı
urazinannesiii Timurcan doktor bana yapmadan önceki en son kakası nasıldı dedi bende normaldi katı değildi dedim o zaman kabız diyemeyiz dedi canım
Asya0114 Benimki ne de kulak çubuğu ile yaptırıyorum bende bekleyeyim dün yapmamıştı bugün tüm mamalarına 3-4 damla zeytinyağ koydum yaptı bugün benimkide 3 aylık 2 güne bir yapıyor normal mi bilmiyorum
Timurcan urazinannesiii aynen beş gün sonra yaptı ama kabız gibi değildi sadece yoğundu oda uzun zamandir yapmadığı için diye düşündüm
urazinannesiii Timurcan inşallah benim bebeğimde yapar ya çok çaresiz hissediyorum kendimi oğlumun sıkıntısı var ama gideremiyorum🤦♀️
Timurcan urazinannesiii karnına sırtına ayaklarına masaj yapmayı dene Bebek yağıyla oda çok iyi geliyor goguslerine kadar hafif hafif masaj yap hem hoşuna gidiyor hemde iyi gelir ben 5 gün yapmadığında öyle yaptım aradan bir saat sonra kakasini yapmıştı