Ylmz 1 yaşındaki çocuklarınızla kaliteli zaman geçirmek için gün içinde nasıl etkinlikler yapıyorsunuz bayanlar?
Guligul Ylmz 11 aylik olmak uzereyiz ama etkinlik metkinlik hak getire! Yaptigimiz seyler: kovalamac, yakalamac, gures, oyuncaklari duvara surtme, cilginca dans etme.. oglanlar cok hareketli oluyomus 😩
Sarikuzumalp Ylmz renk ve şekil olan büyük bir pano gibi bir şey aldım renkleri öğreniyoruz şimdi sonra şekillere geçeceğiz. Yapboz yapmaya çalışıyoruz biraz zor gibi ama oluyorda gibi 😀
Zeynep35_ Ylmz kule yapıyoruz ıcıce gecırmeye calısıyor su sekıllı olan kuplerden ıcıne atmaya calısıyor henuz basaramadı 😊 yurume arkadasına tutunup kalıkıyor ve sıralıyor dıytoy un magnetlerınden almıstım onları kaloifere koyuyorum renk ya da hayvanları ogretmeye calısıyorum mutfaktada buzdolabına takıyorum bırde adım adım setınden almaya basladım gecen ay trendyolda va ındırımden alıyoeum etkınlıklerde yonlendırmelerı cok guzel
Sevvaldal Ylmz bebeğim 15 aylık çok şükür🙏🙏🙏🧿💙 benimki fazl hareketli. Sürekli biyerleri karıştırıyor🙈 favorisi robot süpürge ile oynamak🙈🤣 ama asıl ona zeka kartları, bultak küpleri ve şekilli yumurtalardan aldım. Oynadığı zamanlarda en çok bunlar ilgisini çekiyor
kokusudalin Etkinlik olarak. Evde ki herseyi çöpe atıyoruz. Mesela bugun kaybolan kumandayi aradik birlikte. Camasir odasinda ütü sepetine atmış 😆😆😆😆😆
Ylmz Guligul bnm bebeğimde erkek 12 ay 25 günlüğüz. Sakin bir çocuk ben mutfaktayken en fazla kaşıklar karıstırır plastik kaplarla oynar. Oyuncak odasında ben yannda oldugumda Kendi kendine oynar hani ufaktan neler öğretebilirim etkinliklerle diye fikir almak istedim ☺️☺️
Guligul Ylmz o kdr sakinse kesinlikle etkinlik yapin bence de gayet musait bir bebekmis. Benimki masallah duz duvara tirmaniyor simdilik kudurmaya devam edecegiz 😄
Ylmz Guligul evet ya internette baktım fazla bişey bulamadım ☺️ annelerden fikir alayım dedim. Size de kolay gelsin minnakla 😍
Metinazat Ylmz instagramda basarannisa diye bir kadın var. Bebeği ioe yaptığı tüm etkinlikler çok guzel. Ben genelde ondan bakarak yaptırıyorum ya da bol bol kitap okuyorum..zaten kendisi de alıştı artık oyuncaktan çok kitaplarla ilgileniyor.
Dn123 Ylmz herhalde en sevdiği şey koltuk kenarına tutunarak dizleri üzerine kalkıp oyuncaklarını yere atmak. Daha yürümüyor o yüzden oyuncaklarını yere atıyor. Halkaları geçirmeyi seviyor. Bir köpeği var oyuncak onun tekerleriini seviyor. Çekmecenin yanına koydugumda açıp içindekileri yere atıyor. Galiba benimki sadece dağıtmayı seviyor 😀😀