Srhnzlcn Btl0610 canm kilo alımı normalde yeterli çişli bezi varsa doktorum uyandırmana gerek yok o açıkınca uyanır dedi bnde o şekilde yapıyorum zaten çok nadir 5-6 saat uyuyo normalde 3 saatte bir kalkıyo en geç.. uyku yarı gıda ve bebeğimizin geceleri uykusunda büyüme hormonu salgılanıyor☺️
Hayallerhayatlar Btl0610 Ben geceleri çok sık emzirilmesini doğru bulmuyorum açıkçası bebeğin uyku düzeni bozuluyor bence ben 3 saatte bir emziriyordum ama ikinci bebeğimde muhtemelen 4 saatte bir emziririm.
Carolina Bebek gün içinde hiç uyumadığı ve uyanık olduğu süre içinde hep memede olduğu için gece uyuduktan 4 saat sonra falan emziriyorum eğer uyursa. Az uyuyup yine uyanırsa yanıma alıyorum yatarak emziriyorum beraber uyuyup gidiyoruz
turansmom Btl0610 benimki daha 1 aylık ama 3 saatte bir emziriyorum. Bazen kalkıyorum uyandırmaya ama uykusu aşırı ağır hic bir şekilde uyanmıyor doktorumda 3 saatte bire çıkar dedi onuda yaptım hiç uyanmıyor yine artık saldım acıkınca aglıyor kendi kendine kalkıp emziriyorum bazen 3 saat bazen 2 saat bazen 6 saat uyuyor😂
Ruveyda turansmom valla benmkıde 19gunluk zorla kaldırıyorum altını fılan acarak bazen 2 3saat uyuyo korkuyorum gecelerı hıc uyumyo ama
turansmom Ruveyda benimki gündüz uyumuyor genelde o yüzden rahatım. Sarılığımız vardı onuda atlattik artik beyfendinin keyfini bekliyoruz ben altınıda acsam memeyi veriyorum bu sefer agzinda uyuyor aç olsa zaten evi başimıza yıkar uyanmayınca aç olmadığinı anlayıp uyandırmıyorum☺
Ruveyda turansmom en iyisi bnde, sarılık ıcın uyandırıyorum. O uyutyo glba bıraz toparlansnda uyandrmam