Annee27 Arkadaslae merhaba bebegim 3 bucuk aylik ve hic emzik emmedi nuk ve chicco nun silikon emzigini aldim.ama ememiyor en rahat ve onu alistirabilecegim emzik hangisi yardim ederseniz sevinirim tesekkur ederim 🙏😊
mnnakanne Annee27 benim oglumda 3 bucuk aylık olana kadar almadı isimli özel emzik yaptırdım ayriyeten marka degil ama 3 4 tane emzik aldım ama benim oglum sadece bimin emzigini tuttu ve hala tutuyo cogu zaman uyanana kadar bile emiyo🙈😂😂
Iremm38 Annee27 beni kızım bir aylık damaklı emzik istmeedi tutmadı damaksiz aldık onu almayan bunu hiç almaz dediler çok güzel aldı valla cobbur cobbur emiyo😂😂
Annee27 Iremm38 aslinda aklimda normal su eskiden olan emzikleri kullanmak var arastrdm bibs diye bi marka oyle olmadi bende alayim ya uykuya dalmakta cok zorlaniyoruz 1 saat mizmizlaniyor emzik yatistrr belki
Guzelkizimbenim Iremm38 damaksiz emzik hangi marka aldınız ben bi türlü bulamadım benim bebekte 4 aylık hala umudumu kaybetmedim
Iremm38 Annee27 al al o çok güzel valla baya faydasını gördüm memede uyuyodu sürekli değişti artık emzirip beşiğine koyuyorum emziği veriyorum uyuyo kendi
Annee27 Merveturksoy aynn oyle bugun biberonunu degistm almadi toplu uclu olanlara alismis damak kabl etmiyor
Esmanurrrr Damaklı emzikleri almadı Tomme tippe emzigini aldı bnm oglum deneyebilirsin güzel bı emzik☺️
Merveturksoy Guzelkizimbenim avent var ama aventten önce eczane den bakkal emziği dediğimiz emzik alin deneyin avent pahalı boşa para vermiş olmayın
Annee27 edaozdxxr canim ilk aldigim emzikti tutmadi ya nuk ta tutmadi chicco kaucuk ta napacagimi sasirdim okadar da hevesle emzik zincirleri yaptrmistm onuda gectim sakinlestremiyorm