Cduru 28 günlük bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor gaz problemimiz de yok mama da veriyorum emiyorda en son günde ¾ kere yeşil sulu yapmıştı o günden beri yapmıyor 2 gün sonra kontrolümüz var ama başına böyle bişey gelen varmı ?
Fatma8988 Cduru aynı dönemlerde benim bebeğimde 5. Gün yapmıştı.. Stres olma senden de etkileniyor.. Doktor 10 güne kadar normal demişti. Ayak tabanlarına masaj yapabilirsin, bacaklarını masaj yapabilirsin rahatlar kolaylasır
medihacamlibel Cduru benimde boyle olmustu yesil kaka bol bol beslendigine isaretmis ya da sağlıklı mama icen bebek kakasi yesilimsi olurmus hastaneye goturdum karni sert degilse sorun yok gunde bir kasik zeytinyagi ver ve poposunu uyar demislerdi.oyle yapiyorum yapiyor
Ogretmenannee1 Cduru canım mamadan sonra biraz su ver mama anne sütü gibi değil kabızlık yapar 2 kay kaşığı su versen yeter
medihacamlibel Cduru evet bi tatli kasigi icirin bi kac saate yapmazsa kulak copu veya pamukla poposunu uyarin
Ogretmenannee1 Cduru evet canım ondan ben ilk dogdugunda mama verdim sütüm gelene kadar doktorum özellikle ver sütün de daha çok su var mama öyle değil dedi