Rzlgln Hanımlar merhaba bebeğine anason veren var mı ? Rahatlattığını ve uyku verdiğini duydum doğru mu ?
Gizossoylu Rzlgln ben bı kere verdim de vermez olaydım ya uyur sandım sabaha kadar uyumadı hep ağladı
Ysfm_20 Rzlgln bana da dediler bi cay kaşığı anason ver diye ama bende tereddüte kaldım icirenler 1 2 cay kaşığı verince bebek uyuyormuş cok sakin oluyormuş
Limonlukekim yenidoganhemsiresi gerçekten mi? Her yerde gaza çok iyi geldiği yazıyor. İlk kez sizden duyuyorum şuan 🙄 bizim için de mi zararlı?
yenidoganhemsiresi Limonlukekim ulusal emzirme ilaç sorgulama sitesi e-lactancia da araştırabilirsiniz. Anason yani İngilizcesi anise olarak arttığınızda yuksek riskli çıkıyor. Emziren annelere önerilmiyor yani, ki bebek vermek asla
Teachermom yenidoganhemsiresi Yeni dogan birkac aylik bebeklere veriyorlar ya bende verilmemesi gerekir diye dusunuyorum.
Limonlukekim yenidoganhemsiresi a aaaa neden her yerde kol geziyor faydaları diye emziren annelere içiriyorlar bi de. Ay bilmediğimiz pardon yalan yanlış bildiğimiz ne çok şey var 😒
DBaybars Rzlgln Bebeklere 6 aydan önce verilmemesi gerekiyor. Gerçi ben kızıma 6 ay bitince de vermeyi düşünmüyorum. Kendim tüketiyorum, çok rahatlatıyor gaz sıkıntımı. Sütüme de faydası oldu.
Arhan-Tansu Rzlgln ben bebeğimede verdim kendimde içtim ilk zamanlar bişey olmadı ama tabi verilmese daha iyidir benim bebeğim hic uyumuyordu önceden hep anason verrdk dedi herkes öyle verdm bir kaç kere