Oflu61 Hanımlar merhaba. Kızım biraz üşüttü sanırım gündüzleri normal ama uykuya yattığında burnu tıkanıyor uyuyamıyor. Bunun için bir çözümünüz var mı?
Deletedmom390 Oflu61 bizzat kullanmadım ama kullanan cok arkadaşım var papatya suyunu aktardan alın çay bardağının yarısından daha az papatya suyu diğer yarısınıda su koyup her bir burun deliğine bir damla damlatn hiç zararida yoktur
Deletedmom390 Tubina zaten bitkisel şeylerden bu denli uzak kaldığımız içindir bu basımıza gelen hastalıklar en azından bitkilerin ne olduğunu biliyoruz ilaçların içinde ne olduğunu bilmediğimiz onlarca kimyasal ve bunların yan etkileri hiç düşünmeden kullaniyoruz en basiti bir ağrı kesicinin ne denli zararı olduğunu ne kadar yan etkisinin olduğunu bilseydiniz fikriniz değişirdi
Mirza_esra25 Oflu61 bize doktorumız bi damla verdi canım yatağına damlar dedi damlattım iyi geldi şükür
Annee27 Ben cold mix aldm eczaneden besigin kenara damlatiyorum kapanmiyor burnu, ben kendi yatagimin kenarinada damlatiyoruz iz birakmiyor 2 damla yeterli oluyor 😊
Mirza_esra25 Melek5 Melek5 cold mix canım ama 6 aylık lara oluyo mu bilmiyorum bnm bebeğim 9 buçuk aylık
Sule77 Oflu61 ahhhh aynı dert bizde de var şuna horluyor sanki bizde mukuslu sümük bende kuruda değil burnunu aspiratörle çektiriyorum cığlık çığlığa artık yatırınca burnunu tutuyor 9 aylık bebeğim yhastalık gececek oldu ama burund hala azalma yok bende serum damlatıyorum bide sprey vermişti doktor 5 gün kullan dedi ama işte bakalım geçecek insallaj
elifsrbs Oflu61 başucuna soğan koyarsanız ve gün içerisinde serum fizyolojik kullanırsanız faydasını göreceksin 😉