Sibel22 İyi günler kızım doğdu doğalı dr kapanmaya elverişli normal kremden sür dedi altını alırken sürdüm bugün aşıya gittik baya kapanmış açtı doktor çok ağladı 😢 acaba nerde yanlış yapıyorumda kapanıyor varmı bu durumu yaşayan ne yapsamda kapanmasın
Esila15 Sibel22 benimde dünkü kontorlde cıktı böyle bir şey .. devam ederse krem yazalim dedi doktorjmuz. Neden olur nasıl dizdir bi bilgim yok malesef
Mom14 Sibel22 eskiden böyle şeyler pek bilinmiyordu kardeşimdede bi kaç arkadaşımdada vardı bu problem ama sonra düzelmişti
antropologanne Sibel22 Çok sık görülen bir durum. Çoğunlukla açılsada tekrar kapanabiliyor. Biz zeytinyağı ile düzenli masaj yaparak açtık.
Mom14 Sibel22 ya ben düzeliyo diye biliyorum sonra ama yanlış bilgide vermeyim çünkü herkesin orası değişik model oluyo ya
Sibel22 Esila15 bana normal günlük alt kreminden sür masaj yaptırarak açtır dedi fakat yinede kapanmış
Sibel22 antropologanne yaa işte sormada fayda var annemde nezamandır zeytin yağ kremden daha iyi diyoda güvenemedim bari bende öyle devam edeyim canım teşekkürler
Sibel22 Mom14 ilk iki ay başka doktordaydım canım sonra değiştirdim değiştirdiğim kadın farketti bununbu ikinci dr yani