Elmaliturta_ Merhabalar A101 veya migros’tan çamaşır kurutmalığı alan memnun kalan kalmayan ve büyük mü küçük mü resimden anlayamadım. Yazarsanız çok sevinirim. Her ikisinin de görselini ekliyorum. A101 Migros
Betul055 Elmaliturta_ çok kullanışlı olmuyor bunlar kayınvalidem almıştı ince çamaşır ağır olunca Demir bi zaman sonra koptu fiyatı nedir ?
Fatmanurrr23 Elmaliturta_ ben 101 dekini aldım çok memnunum daha şimdi astım üstüne dünya çamaşır banamısın demiyor ben çok memnunum 😊
Maviyemeftun Elmaliturta_ benimde böyle kırıldı demiri bilmiyorum bunun sağlamlığı nedir ama görsel olarak böyleydi
Liyalio Elmaliturta_ canım bime gelmişti 65 lira felandi sanırım buna da henzzemiyordu sağlama benziyordu keşke alsaydın yanlış hatırlamıyorsam önümüzdeki hafta gelmişti kalmışsa eğer bakabilirsin bime
Elmaliturta_ Deletedmom5284 aa öyle mi sevindim valla cünkü ben de bundan almayı düsünüyordum daha kalın duruyor
Fatmanurrr23 Elmaliturta_ yok canım küçük değil parasına göre çok çok iyi ben çok severek kullanıyorum kurutmalığıda çok para vermeye gerek yok bence 😊🌸
Fatmanurrr23 Elmaliturta_ düşün şuan 3 bornoz ve renklileri yıkamıştım birsürü onlar var hepsini taşıyor ve büyük yani kullanışlı 😊