Elfie Bebeğim 1ay 1 haftalık ilk doğduğunda 2 3 hafta emziği alıyordu şimdi hiç almıo farklı bi emzik mi almalıyım çünkü özellikle uyurkn vermenin ve reflü için iyi geldiği söyleniyor emziğin
Azraninnnannnesi Elfie benm bebeğim ilk doğduğunda almadığı emziği 4 ay sonra aldı birden bende şok oldum ama sadece gece bazen uykudayken alıyor oda beni rahatlatmaya yetti
EzgiDuru Elfie benm ilk chicco aldi 1-2 gun sonra birakti bi suru emzik denedim nuk wee avent in gece parlayan bunlari kabul etmedi avent ultra air aldim emiyor simdi sukur. Sizde farkli marka deneyin
Aaysunn Bebeğim 1ay 5 günlük emzik veriyorum ama zararlı mıdır diyede düşünmeden yapamıyorum. Veriyorum ama içim rahat değil vermesem de uyanık olduğu süre boyunca emmek istiyor emzik biraz olsun dinlenmemi sağlıyor. Siz de farklı emzikler deneyebilirsiniz damaklı ya da damaksız
Masalgulden Bir suru emzik var hicbirini tutmuyor kizim,dun en son avent ultra soft aldim onu da agzini acik birakarak bir tutuyo bir tutmuyor.42 gunluk zorlayinca midesi bulaniyor gibi yapiyor ben de korkuyorum hemen koyuyorum kenara emzigi.Nasil alistiricam bilmiyorum :(