Deletedmom414 Binnur94 6 aylık hala devam. Ne yemek yapabiliyorum ne adam akıllı temizlik. İyice sıkıldımm
Esraraz Binnur94 emekleme dönemi kendi kendine oynama dönemi geldiğinde kucak ihtiyacı azalıyor ama hiç bitmiyor 😀 14 aylık 3 aydın yürüyor da ama yine de eskisi kadar olmasa da kucak ister 😀
Esraraz Binnur94 emekleme dönemi kendi kendine oynama dönemi geldiğinde kucak ihtiyacı azalıyor ama hiç bitmiyor 😀 14 aylık 3 aydın yürüyor da ama yine de eskisi kadar olmasa da kucak ister 😀
SeliminannesiSeliminannesi09 Esifet aynen gülüm ya korkuyorum valla gelişim.nasıl olcak diye yere koyuyorum dönsün fln diye yok ağlamalar:)
Esifet SeliminannesiSeliminannesi09 benimki dönme işlemini gece uykusunda çalışıyor gece 4556 kez deniyor gözü kapalı. şuan istediği zaman sağ tarafına dönüyor. Sıkıntı yapmıyorum yani artık öyle kabul ediyorum tek bizimkiler değil ya kucakta😂
Esifet SeliminannesiSeliminannesi09 valla ben anaokulu öğretmeniyim o kadar bilgim var hiç birini kullanamıyorum çünkü bebeğim istemiyor fırsat veriyorum bende ne zaman isterse o zaman yapsın herşeyini kendileri belirliyor zamana bırakın🍀 zaten kucak isteği bitmediği sürece hiç bişey yapmayacak🤔
SeliminannesiSeliminannesi09 Deletedmom414 ah ah aynı ya bide ağır fıtık olcam :) uyanık kalınca kucak bir oyuncakla oynamaz
Sinem_0810 Bebeğim 4 aylık oldu o da hala kucak istiyor ama ana kucağına koyuyorum yemek, temizlik yaparken orda kendi kendine oynuyor ama hep bi ağlamalı sıkılınca çığlık atıyor.
SeliminannesiSeliminannesi09 Deletedmom414 valla aynı bacim 😂 yerde yatmayı sevmiyor mu yüz üstü fln koyunca Napiuo benimki ciyak ciyak köpek kovalıyor gibi :)
alp_10 Ah ne çekiyorum ya 6 aylik sabahtan akşama kadar sirti yer görmicek kol bel kalmadi bıraktığım an alarm var sanki bagiriyor doğduğunda da böyleydi hala devam
SeliminannesiSeliminannesi09 alp_10 aynı bacim korkuyorum valla gelişiminde bir sıkıntı olcak diye artık taşımayı geçtim
Binnur94 alp_10 çook zor gerçekten ev işi yapmaya fırsat bırakmıyorlar Allah yardımcınız olsun sizinde