merveshah Merhabalar dogum sonrasi catlaklarinizin izini minimum a indirmek icin kullanip ise yarayan bir krem var mi? 3 ay oldu dogum yapali hala kipkirmizi catlaklarim
pikacuu merveshah Aaa sen benim paylaştığım postu görmedin mi kızz. Gir duvarıma bak bana dua edicen valla. Benim çatlaklar 6 günde geçti fotolu paylaştım bi de gir bak
Elifmeryem merveshah bendede çatlak izleri kalmıştı 1 aydır araştırarak buldugum bi kremin kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra güvenip aldığım bi krem var düzenli kullandım geçti sayılır 1 hafta daha kullanırsam göbeğim eski haline döncem
pikacuu Sidal Duvarıma gir bak cnm doğal yöntemle denedim ben ve 6 günde yok oldular. Fotolu paylaştım bi de gir bak istersen başlığı da heyyo çatlağı olan gelsin diye açmıştım postu.
pikacuu Sademm Duvarıma gir bak canım. Çatlaklar ilgili başlık açmıştım fotolu. 6 günde geçti çatlaklarım. Hemde doğal yöntemle
Elifmeryem Elifmeryem *eski haline geri döndu bende sonucu bekliyordum çok memnun kaldım ona göre burdaki çatlak sorunu olan annelerle paylaşacağım
pikacuu Elifmeryem yok sağolun ben doğal bir karışım buldum 1 haftada yok etti çatlaklarımın bende arkadaşlara onu söylüyordum 🥰🤗
Elifmeryem Fatmaonsekiz s Sante Plus gebelik çatlak kremi internette sayfaları var ayrıca ürünler eczanelerdede satılıyor şuanda indirimde siz ürün altındaki yorumlarıda okuyun ve ortalama 1 ay kullanıp memnun kalmazsanız para iadeli bi ürün ☺