Nyles2019 20 aylık oğlum var bye bye yaparken aşağı yukarı sallıyor bir türlü düzgün halini öğretemedim var mı aramızda böyle olanlar var ise nasıl çözdüler?
ikizerkekannesi Nyles2019 13.5 aylık yeni yeni bay bay yapıyor sizin dediğiniz gibi yukarı aşağı sallıyor benim bebeklerden 6 ay büyük bir arkadaşım oğluda aynı şekilde bay bay yapıyor 🤷🏻♀️
Ayazhan-1302 Nyles2019 aynı şekilde bnm oğlumda 21 aylık oldu aşağı yukarı ve ters el yapıyor çok nadir düz yapıyor çok geç öğrendi bu by i zaten çok kafama takmıştım ama bi sıkıntı yok çok sukur
suleymanoglu Nyles2019 merhaba düzeldi mi acaba benim de 28 aylık bay bay yaparken düz yapamıyor ellerini yuksrdan asagı sallar gibi yapıyor
bett12 o da kendine has olmuş annesi bnce çok tatlı😃 zamanla düzelr die düşünüyorm henüz bnmki 2 aylık bilgim yok
Nyles2019 bett12 ikizerkekannesi içim rahatladı teşekkür ederim yani internete yazılanlardan bahsetmeyim size insanın içini karartıyorlar kafayı yiyecektim neredeyse 😔
ikizerkekannesi Nyles2019 internet insana en kötüyü söylüyor konuşmuyor otizm tekerlik seviyor otizm her şeye otizm tanısını koyuyor insanı durduk yere panik yaptırıyor
Sevilay61 Benım oglum da oyle yapıyordu el kaslarının gelişimi ile ilgili imiş galıba. Şu an 20 aylık. Geçen gün baktım kendi kendine normal olanı yapmaya başlamış dert etmeyin yani bu bir sorun degil zamanla kendi yapacaktır.
kaganim9 Oğlum 14 aylık 8. Aydan beri yapıyo aşağı yukarı doğru yapıyo oda şimdi okuyunca farkettim yani bişey olmaz biraz büyüyünce düzeltir diye düşünüyorum