Rzgr
Belinayyy
biraz kararlı ve sabırlı olmanız gerekiyor. Benim de ikisi yara içinde kanıyorlar hatta. Eşinizden destek isteyin tek başınıza olmuyor gerçekten çünkü bi süreden sonra sinirleriniz gerilmeye başlıyor. İlk günlerde çok ağlıyorlar meme istiyorlar nasıl uyuyacaklarını bilmedikleri için dalamıyorlar uzun süre. Konuşa konuşa, gece oldu herkes uyuyor memelerde uyudu çok yoruldular aydınlık olunca yine emersin vs şeklinde söyledim ben sarıldık saçlarıyla oynadım. Bir süreden sonra uyuyor. Gece sancılı geçiyor uykuluyken anlamıyor çünkü sürekli bir ağlama halindeler ama kararlı olmanız burda önemli. Ertesi gün biraz daha kabullenmiş oluyor. 4-5 güne alışıyor. Gece bazen sesi geliyor ama kendi tekrar uyuyo. Bazen uyanınca yanıma alıyorum yanımda devam ediyor uyumaya.
sabırlı olup deneyin mutlaka. Saatlerce meme ağzında uyumasını bekliyodum ağzından bırakmıyor çekmeye çalışınca canım yanıyor uyanması da cabası.
şuan yatıyorum yanına oraya buraya döne döne uyuyor çok güzel bir duygu. Ben yaptıysam siz de yaparsınız. Benim kıZım aşırı düşkün memeye. Mutfakta yemek yiyip salona geçtiğinde meme isteyen bebekti düşünün..
yaparsınız yeterki inanın 💐