Canselfidan Hemoroid oldum 2 buçuk aylık kızım var emziriyorum sadece ama npabilirim doktora gitmelimiyim
Nurbilgee Canselfidan kantaron yağı vur sürekli veya aktarda satılan karışık yağların olduğu ilaç var ondan alın bana iyi geliyo hamileyken de canım çok açıyordu bir tek o iyi geldi şimdide bugün vurdum kabız olunca yine çıkıyor
Prvnbhdr Canselfidan bende olmustum canim dogum esnasinda ve doktorm bana krem hap verdi benimki baya kotuydu hani bn sna kremi.syleyim onu kullan birde gunde 3 defa 15 dk sicak suya otur. Kremin adi PROCTOLOG
EymenAhmet Canselfidan ikinci dogumumda olusmustu bende ve 3 te de tekrarladi siz daha yolun basindayken bence onlem alin sonrasi kotu oluyo bi sure kati yeme progtolog diye bi krem kullanmistim cok iyi geliyo 7 8 ay rahatsızlık duymuyorum fiyatida uygun
_ikiprensannesi_ Canselfidan canım doktora gitmen lazım benimde doğuma kaynaklı oldu bana doktor krem verdi sürdüm iki tane kremi iki hafta boyunca ve gitti bence sende git iyice ilerlemeden
Elif06 Canselfidan geçmiş olsun ılık su için mutlaka, baharatlı acı ekşi yemeyin, zeytinyağı sürebilirsiniz yumuşatıyor iyi geliyor birde sıcak suya baticon döküp oturabilirsiniz sizi yakmıcak derecede
Kirpapatyasi1 Canselfidan bende bu tarz bi post açmıştım çok fazla öneri gelmisti bi bakın postuma isterseniz. Ben doktoa gittim ilaç verdi. Ama benimki çatlakmıs. Gerçekten çok acı bi durum. Verilen ilaçlar emzirmeye engel değil çok geçmiş olsun
Tgce16 Canselfidan procto gyvenol böyleydi galiba ismi bu kremi al.eczaneden genel cerrah vermişti ama emzirmede falan sorun yok alıp kullanabilirsin çok iyi geliyor ah ben ne çektim doğumdan sonra