Oykmmkrkn 20 günlük bebegim var alttan çıkartıyor lakin üstten çıkartmıyor yani çok nadir. Bu ikinci postum. Doktor bir adet gaz damlası verdi. Kullanıyoruz bakalım Gaz aşırı terleme yapar mı acaba Başı ve boynu çok terliyor .
Srhnzlcn Oykmmkrkn canm bi fikrim yok ama kullandığın üründe poliyester varsa o yapabilir bnm kullandığım nohut battaniye poliyesterdendi baya terletmişti oğlumu
Eslemmomy Oykmmkrkn alttan çıkıyorsa midede kalmıyor olabilir benim kızda ilk zamanlar üstten zor çıkarırdı
Eslemmomy Oykmmkrkn gaz zorluyorsa terleme yapar ama bildiğim kadarıyla ilk 3 4 ay daha ter bezleri aktif değil bebeklerin
Eslemmomy Oykmmkrkn 2.5 3 aydan sonra rahatladı hem alttan hem üstten kendi kendine çıkarıyor artık 4 ay 8 günlüğüz
Eslemmomy Oykmmkrkn amin insaAllah 🌸🤗 şimdi diş derdi başladı emin ol biri bitiyor daha büyüğü geliyor o günler en güzeli gibi büyüdükçe daha zor oluyor bakmak çünkü her şeyi anlıyor algılıyor büyüdükçe 🤷
Srhnzlcn Superisiii evet pamukluya geçtim direk terlemesi olmadı bidaha bide emzirirken yeleğini çıkarmayıncada çok terliyo