Kubrakya Arkadaşlar merhaba bebeğim 9 aylık gündüz 2 uyku yapıyoruz, asıl sorun GECE ; bebeğim 15 dakika da bir uyanıyor gece uykusu çok kalitesiz maalesef bu konuda fikri olan var mı ?
Kubrakya Uyanınca su ya da mama içiriyorum emzik veriyorum dönüp uyuyor 15-20 dakika sonra bir daha aynı şey oluyor o kadar çok su veya mama içiyor ki sürekli altını değiştiriyorum gece
Bernaebu Kubrakya surekli mama su ictigi icin surekli alti islaniyor ve surekli buna uyaniyor alt alirkende uyaniyorlar zaten,acaba ilk seferde yaptiginiz mamayi az mi yapiyorsunuz da yetmiyor mu diye dusundum bende bebegimi mama ile buyuttumde o yuzden sormak istedim
Bernaebu Kubrakya belli bir saati var mi mamalarinizin bizim mesela o zamanlar 3 saatte bir isterdi ve ben gece 12 de mutlaka mama icirip uyku halindeyken yavasta sessiz los ortamda altini alip oyle yatirirdim.
Kubrakya Bernaebu ben belli bir düzen oturtmaya çalışıyorum ama bebeğim alıştı her uyandığında mama istiyor ya da su
Bernaebu Kubrakya 😔 bu sekilde uykusu cok bolunur bence yavas yavas gece beslenmelerini azaltmalisiniz beslendikce gaz oluyor susuyor bezi doluyor ve yine uyaniyor kisir döngü gibi olmus biraz sabrederseniz basaracaginiza inaniyorum bende hic gecemeyecek saniyordum 3 saatte bur uyaniyordu cunku surekli