Aysemela Yaklasık 6 aylık olucaz anneler normalde asprator yada otrı bebeyle cekerdım ama kesınlıkle ellettırmıyo artık aglıyo basbar kendı seslı bı sekılde ıtmeye calısıyo asa dogru ama oda olmuyo napabılırız yardımcı olursanız🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Minikmucizem555 Aysemela mecbur bir yolunu bulup burnunu açmalısınız yoksa daha cok zarar verirsiniz. Ayrıca uyuduğunda baiının ucuna soğanı ikiye bölüp 6-7 tane karanfil batırısanız burun tıkanıklığına çok iyi gelecektir. Doktorunuza dahısıp yakasına cold mix okaliptüs yağı damlatmanızda nefesini açacacaktır. ama ilk önce serum fizyolojik sık sık geçmiş olsun 💐
havvaace Aysemela canım ben sterimar burun spreyi aldım ancak o etki etti çünkü sıkıyorum bir hapşırıyo tüm pislik falan çıkıyo şükür
Nurdem0433 Aysemela güzel bir banyo yaptır boşalır burnu yastığını yüksek tut çünkü bazı bebekler kusuyor bu yüzden burnunda pislik oluşuyor bunlara dikkat et
YasemiNYagmur1 Aysemela ben nebulizatör kullanıyorum çok faydasını gördüm. Banyo yaptırıyorum sonra nebulizatörle buhar veriyorum burnundan ve tabi ağzından o da iyice açıyor ve burnunu yumuşatıyor sonra da aspiratörle çekiyorum bayaa rahatlatıyor. Ayrıca nefesini açması içinde çok faydalı grip olduğunda falan
Aysemela Nurdem0433 yastık kullanmıyoruz canım duş yaptırıncada acılmıyo serum fızyolojık uyguladım pislık akmadı su gerı geldı ama sankı bıraz rahayladı
Nurdem0433 Aysemela çok tıkanıklık yaşıyorsa bebek yastık kullanılmalı Dr önerdi bizede reflüden dolayı kusmuk geliyormuş ağza ve burna ağızdan geleni genellikle yutuyormuş bebek burunda ise kalıyormuş burunu tıkıyormuş o yüzden yüksek bir yastıkta yatırmalıymışız
Meryeminannesiii Aysemela izotonik su ve şırınga al eczaneden şırıngaya 5 ml çek bebeğini yan yatır 2.buçuk birine sonra diğer yana yatır 2.buçuk birine direk sık sonra kaldır hemen bebeğini yüzü yere gelecek şekilde gaz çıkarır gibi sırtına vur içinde ne varsa hepsini boşaltıyor sakında korkma suyu yutabilir hiçbir zararı yok
Meryeminannesiii Sonrasında ister aspiratör ile Çek gerek bile kalmayacak doktorlar bu şekilde burun temizliği yapıyorlar Dr.osman gönülal burun temizleme ya da tıkanıklığı yazın YouTube anlattığım şeyi yapıyor zaten izlersiniz