Prenses42 Zayıflamaya destek olan alıç sirkesi herkes netten araştırsın ben okuduğum gibi hemen aktardam aldım ve 2gündür içiyorum inşallah faydasını görürüm 🙏🏻
Bebiskomm Prenses42 direkt icmeyin mahvedersiniz midenizi.corbaya suya salataya filan ekleyin ekleniyorsa alıç sirkesi
minnosum25 Prenses42 görürsünüz benim halam ve eşi kullandı halamn üç kattı vücudu bunu kullandı sürekli ödem attryormus ve lavaboya ckartyormus şimdi ikiside zayıfladı eşi kilo verince nefes darlgndanda kurtuldu halamda artk baya zayıf çok şeye faydası var araştırın
Prenses42 Bebiskomm bir bardak suya kendi kapağının yarısına kadar koyup içine limon sıkıp öyle içiyorum canım hem kokusu vs hiç gelmiyor
Prenses42 Defne_cicegim aktardam alıp başlaya bilirsin canım sende internetten faydalarına bak herkesin metabolizması farklı belki sen benden daha hızlı zayıflarsın 😌 bellimi olur
Defne_cicegim Prenses42 faydasını gören olursa başlarım diye düşündüm yoksa tabiki herkesin metabolizması farklı ama bende guatr çıktı sanmıyorum hızlı kilo vereceğimi o sebepten veremiyorum ☺️