iyikianneyim61 linakusunannesii kesinlikle sudocreemm.. aşırı pisik olmuştu kizim ağlıyordu resmen acısından 2 gune hemen geçti
EsofmanliSevketHoca linakusunannesii Kesinlikle oksizinc çinko oksit, geçen hafta o kadar kötü olmuştu ki, birgünde geçirdi şükür ,ondan sonra sudocreme devam ettim..
Bugraannesi linakusunannesii ben sebamed kullanıyorum bebeğimin poposu pişince sürüp kapatıyorum baktığımda geçmiş oluyor
linakusunannesii iyikianneyim61 sudocrem zaten gündelik olarak kullandığım bir krem ona rağmen oldu popo kısmı kızarık birazda kabarmış
Masalimiz Benimde bebeğim pişik oldu bephanten baby kullanıyorum iyi geldi biraz bide sarı kantaron yağı sürdüm ve her altını değiştirmede üşenmedim yıkadım belden aşağısını çok şükür iyi oldu
Aslmra80 linakusunannesii malesef sürekli benimde bebeğimin poposu pişik her açmaya krem sürüyorum sudecrem işe yaramadı rif aldım travazol sürüyorum onlar iyi geliyor diğer kremler işe yaramadı
Berrinyr linakusunannesii ben doğduğu günden sudokrem kullanıyorum cok iyi geliyo sudokrem tavsiye ederim